ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foça Bueno Beach Demet Akalın’la sezon açtı

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 1.7.2013    

Foça Bueno Beach Demet Akalın’la sezon açtı



Foça Yenifoça karayolu üzerinde eski Fransız tatil köyü yakınlarında geçen yıl hizmete giren Bueno Beach 2013 yılı sezon açılışını 29 Haziran 2013 Cumartesi gecesi Erdem Kınay ve Demet Akalın’la yaptı. İkili 1500’e yakın davetliye lazer, ışık ve dans gösterileri eşliğinde müzik ziyafeti çekti.

Mambo Beach’in eski işletmecisi Şenol Azak ve Kamil Yıldırım Kuzu ortaklığıyla turizme kazandırılan Bueno Beach Foça kent merkezine yaklaşık 8 kilometre mesafede çam ağaçlarıyla çevrili nefis bir koyda yer alıyor. Hafif Akdeniz yemekleri, özel et ve tavuk menüleri, özel salatalarıyla damaklara hitabeden, gece de denize girilebilen özel plajıyla ilgi gören Bueno’nun yerleşim yerlerinden uzaklığıyla ses ve ışık gösterileri açısından avantajlı bir konumda bulunuyor.



TÜRKAN’LA YER YERİNDEN OYNADI

Açılış gecesinde sahne alan Demet Akalın programına alkışlar, haykırışlar ve dumanlar arasında “Rota” şarkısıyla başladı. Erdem Kınay’ın set başında olağanüstü performansıyla destek verdiği Akalın “Arkasına Bakmadan”la devam etti. Son günlerin hiti “Türkan” başladığında Bueno Beach’te yer yerinden oynadı. Şarkıya katılmayan ve dans etmeyen kalmadı. İki erkek ve dört bayandan oluşan dans grubu ışık gösterileri arasında şova ayrı bir renk kattı. Yeni ve eski albümlerindeki şarkıları birer birer seslendiren Demet Akalın“Evli, Mutlu, Çocuklu” “Afedersin” ve “Olacak Olacak”la eğlenceyi doruklara tırmandırdı.

ÇIPLAK AYAKLI KONTES

Demet akalın programın hemen başlarında ayakkabılarını çıkararak şarkılarını çıplak ayakla söyledi. Kıyafeti ve çıplak ayakları nedeniyle bazı hayranları “Çıplak Ayaklı Kontes” şeklinde tezahüratta bulunurken eşi Okan Kurt da kendisini konser boyunca gülümseyerek izledi.



İYİCENE ADIM SUE ELLEN’A ÇIKTI

Akalın her şarkısının sonunda çığlıklar atan hayranlarına ve basın mensuplarına da sataşmayı ihmal etmedi. “Demet Bizi Diskoya Götür” diye bağıranları “Burası Ne Oğlum” diye cevaplayan, uzaktan gelenlere hediyeler veren, arada şampanyasını isteyen Akalın “Bira göbek yapıyor, en iyisi bu” diyerek minik kadehini kaldırdıktan sonra “Basındaki arkadaşlardan rica ediyorum bu infoları paylaşmazsak sevinirim. İyicene adım Sue Ellen’e çıktı yani” sözleriyle kahkahalar attırdı.

ÇOK GÜZEL BİR YERDE YAŞIYORSUNUZ

Dansçılarının sergilediği seksi danslar içinde izleyenlere” Bu kadar samimi dansediyorlar yanlış anlamayın. Bunlar eski sevgili, bunlar da bir aya kadar evleniyorlar. Hiç şeyettirmeyin, bunlar nasıl böyle dans ediyorlar, kucak dansı filan diye” bilgi veren Akalın Foçalılara “Çok güzel bir yerde yaşıyorsunuz. Bodrum da güzeldi ama burası harika. Burada eğlenen kalabalığı haftaya süper indirimli olarak Bodrum’a alalım. Ne olur gelsenize yaa..” diye seslendi.

Bazı şarkılarını istek üzerine tekrar söyleyen Demet Akalın konseri coşkuyla ve alkışlarla tamamladı.

FOÇA’YI ÇEŞME’NİN RAKİBİ YAPACAĞIZ

Bueno Beach işletmecileri yaz boyunca ünlü yıldızları getirmeye devam edeceklerini, İzmir ve bölgenin gençlerine unutulmaz bir yaz yaşatmak istediklerini belirterek “Foça’yı Çeşme’nin rakibi yapacağız” dediler.

Seyfi GÜL







Okunma: 4361
Okunma: 4361












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)