ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foça Bluesail’de Berna Öztürk rüzgarı

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 30.6.2013    

Foça Bluesail’de Berna Öztürk rüzgarı



İzmir’in Foça İlçesi Deniz Feneri’nde geçtiğimiz hafta yaptığı coşkulu açılışla hizmete giren Blusail Restoran Beach Club’te 28 Haziran 2013 Cuma gecesi ünlü Dj Berna Öztürk performans sergiledi. Öztürk, dünya ve Türk pop listelerinden miksleriyle sabaha kadar süren programında kimselerin oturmasına izin vermedi.

Havai fişek ve laser gösterileri ile körfezin ortasında mavi bir yelkeni andıran Blusail Berna Öztürk’ün, Öztürk de muhteşem performansıyla misafirlerin bir kez daha hayranlığını kazandı. Hafif esen rüzgarın serinliğinde dansçılarıyla birlikte coşkuyu giderek arttıran Öztürk sabahın ilk ışıklarına kadar eğlenceyi dorukta tuttu.



Mimar Mustafa Kemal Tosun ve ortaklarının işletmeciliğinde Foça’nın ve İzmir’in en yeni eğlence mekanlarından biri olan Bluesail; Foça limanını 360 derece gören ve her yönden esen rüzgarlara açık konumuyla İzmir, Manisa ve çevre yerleşim yerlerinden büyük ilgi çekiyor.

Hem özel yemekleriyle hem de özel geceleriyle bölgeye yeni bir soluk getirdiklerini belirten Mustafa Kemal Tosun kahvaltıdan yemeklere özel gecelerden ünlü performanslarına kadar her konuda özenli hizmete önem verdiklerini söyledi. Tosun” Bu yaz Foça’da en çok ses getiren mekan olma iddiasındayız. Sürpriz programlarımız ve ünlülerle yaz boyu birlikte olmak için İzmirlileri Foça Deniz Feneri’ne davet ediyorum” dedi.



Seyfi GÜL







Okunma: 4477
Okunma: 4477












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)