ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
İzmir’in yeni eğlence merkezi Foça Deniz Feneri Bluesail

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 24.6.2013    

İzmir’in yeni eğlence merkezi Foça Deniz Feneri Bluesail



Foça Deniz Feneri yeniden restore ve dekore edilerek Bluesail Restoran Beach Clup adıyla eğlence dünyasındaki yerini aldı. 21 Haziran 2013 Cuma gecesi yapılan muhteşem açılış 600’e yakın davetli ile İzmir ve Foça’nın tanınmış isimlerini bir araya getirdi.

İşletmeci Göksel Pamukçu, Cemil Kurt ve Mimar Mustafa Kemal Tosun’un birlikte eğlence merkezine dönüştürdükleri tesis Foça’yı 360 derece gören konumuyla eşsiz bir manzaraya sahip. Sabah kahvaltısını gündoğumunda, öğleyi Foça rüzgarının serinliğinde, akşam yemeğini Foça’nın harika günbatımında yapmak için Deniz Feneri’nin çevresi teraslarla kuşatıldı.



Beşkapılar kalesi ve Foça’ya bakan yüzü Kafe Bar ve gece kulübü olarak düzenlenirken, Foça adalarına bakan batı yüzü, kahvaltı ve yemekler için özel bir mekan olarak dizayn edildi. Çevresinde endemik bitkilerin de yer aldığı Değirmentepe ve Çanak Koyu ile balıkçı barınağının yer aldığı Bluesail limanın en güzel denizine sahip bir konumda bulunuyor. Temmuz başına yetiştirilmek istenen yüzyirmi metrekarelik ağaç iskele ile etrafında özel bir plaj oluşturma çalışmaları ise sürüyor. Özel geceler ve gruplara da açık olan Bluesail 1000 kişilik kapasitesi ve tecrübeli personeliyle hizmet veriyor.

Açılışı Dj Ufuk’la yapan, laser, balon, havai fişek gösterileri ve dansçılarıyla misafirlere sıcak saatler yaşatan Bluesail’de 28 Haziran 2013 Cuma akşamı ünlü Dj Berna Öztürk performans sergileyecek. Sezon boyunca her hafta sürpriz sanatçı ve dj’lerle değişik etkinlikler düzenlenecek.



İzmir ve Foça için her yönüyle değişik bir mekan yarattıklarını belirten Göksel Pamukçu hem yemekler hem eğlence konsepti olarak iddialı olduklarını söyledi. Pamukçu ”Yöre mutfağı ile birlikte, özel bir Bluesail mutfağı oluşturduk. Akdeniz ve Ege yemekleri özel sunumlu servisimizle damaklarda iz bırakacaktır. Kahvaltıdan, gün yemeklerine, akşam keyfinden gece eğlencelerine hizmet veren bir kompleks yarattık. Nefes almak, damak zevklerine hitap eden tatlarla buluşmak ve doyasıya eğlenmek için her yaşın genç İzmirlilerini Foça Deniz Feneri’ne Bluesail’e bekliyoruz” dedi.

Bilgi ve rezervasyon için Bluesail Restoran Beach Clup’a 0551 406 04 14 no.lu telefondan ulaşılabileceği öğrenildi.



Seyfi GÜL







Okunma: 6909
Okunma: 6909












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)