ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foça Belediyesinin acı günü

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 21.6.2013    

Foça Belediyesinin acı günü



İzmir’in Foça İlçesi Yenifoça Beldesi’nde pazaryerini temizlerken iş makinesi altında kalarak hayatını kaybeden 26 yaşındaki işçi genç Ersin Daloğlu yüzlerce kişinin katıldığı cenaze töreniyle toprağa verildi.




GECE PAZAR TEMİZLERKEN İŞ MAKİNESİNİN ALTINDA KALDI

Haftada bir Çarşamba günleri kurulan Yenifoça Pazarı’nda 19 Haziran 2013 akşam saatlerinde meydana gelen olayda, pazarın kapanmasını müteakip Foça Belediyesi ekipleri ile temizliğe başlayan Ersin Daloğlu, toplanan çöpleri kamyona yükleyen ve kendisini fark etmeyen Y.K.(44)’nın kullandığı hareket halindeki iş makinesine takılmış, aracın altında kalarak hayatını kaybetmişti.

İzmir Adli Tıp Kurumu’nda yapılan incelemenin ardından alınan cenaze 20 Haziran 2013 Perşembe günü Yenifoça Yeni Camii’ne getirildi. Burada ikindinin ardından cenaze namazı kılındı.



PANKARTLI CENAZE KORTEJİ

Foça Kaymakam Vekili Abbas Yeşilkuş, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, bazı siyasi parti temsilcileri, ailesi, arkadaşları ve Foça Belediyesi’nin görevliler hariç hemen tüm personelinin hazır bulunduğu tören sonrası cenaze; önde arkadaşlarının taşıdığı “Seni Asla Unutmayacağız” yazılı pankart ile omuzlarda Yenifoça Mezarlığı’na getirildi ve burada gözyaşları ve dualarla toprağa defnedildi.



BİR GÜN BİZ DE YANINA GELECEĞİZ

Fırsat buldukça çıktığı balıkçılıkta da usta olan ve arkadaşları arasında çok sevilen Ersin Daloğlu’nun sosyal paylaşım sitesindeki sayfası “Kardeşim Elbet Bir Gün Biz de Yanına Geleceğiz” “O Gülüşünü Muhabbetini Eğlenceli Tavrını Şimdiden Özledim” “İnanamıyorum Ve Hala Şoktayım” ” Seni Ve Dostluğunu Kardeşliğini Sohbetini Deli Doluluğunu Hiç Birimiz Unutmayacagız” ” Hep Kalbimizde Ve Anılarımızda Yaşatacağız Seni” “Seni Seven Ve Tanıyan Herkesin Başı Sağolsun” ”Ya Ersin Olmadı Bu Kardeşim Ya” mesajlarıyla doldu.

Kazayla ilgili olarak soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

Seyfi GÜL







Okunma: 3651
Okunma: 3651












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)