ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foça Esnaf Odası Başkanı alkol yasakları 3-5 yıl ertelenmeli

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 30.5.2013    

Foça Esnaf Odası Başkanı alkol yasakları 3-5 yıl ertelenmeli



Foça Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Günal Menemenli; TBMM'de kabul edilen torba yasaya son anda eklenen alkollü içkilerin 22.00-06.00 saatleri arasında perakende satışını yasaklayan düzenlemenin esnafı huzursuz ettiğini belirterek yasanın yürürlüğe girişinin 3-5 yıl ertelenmesini istedi.

Üye odaların görüşlerini alan Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Konfederasyonu Genel Başkanı Bendevi Palandöken’in ülke genelinde 185 bin noktada huzursuzluk yaratan konu ile ilgili olarak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan randevu talep ederek çözüm aradıklarını vurgulayan Menemenli, yerli ve yabancı turiste yönelik iş yapan Foça ve turistik bölgeler esnafının beklenmeyen bir anda çok zor durumda bırakıldığını söyledi.

Günal Menemenli; “Yasa büfe, bakkal ve marketleri çok zor durumda bıraktı. Satıcı ve tüketicilerin kafası karıştı. Öngörülen düzenlemenin yürürlüğe girmesi için konulan 90 günlük geçiş süresi yeterli değil. En az 3 ila 5 yıl arasında ertelenmesini istiyoruz. Kendilerine yeni bir yol çizmesi açısından, zaten zor durumda olan esnaflar için bu süre çok önemli” dedi.



Seyfi GÜL







Okunma: 2518
Okunma: 2518












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)