ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Hayvanlara yardım için Foça’da pazar kurdular

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 30.5.2013    

Hayvanlara yardım için Foça’da pazar kurdular



İzmir’in Foça ilçesinde iki yıldır faaliyet gösteren Hayvanlara Yardım Derneği (HAYAD), sokak hayvanlarının beslenme, bakım, tedavi ve kısırlaştırma faaliyetlerine kaynak sağlamak amacıyla ikinci el eşya pazarı kurdu. Pazarda ayrıca dernek üyelerinin kendi elleriyle yaptıkları yiyecekler de satışa sunuluyor.

Bu tür faaliyetlerin Avrupa’nın pek çok ülkesinde yıllardır gerçekleştirilmekte olduğunu, vatandaşların elden çıkarmak istedikleri ev eşyası ve giysileri değerlendirerek geliri hayırlı bir amaç doğrultusunda kullanmak için bu yola başvurduklarını belirten Foça HAYAD Başkanı Prof.Dr. Huriye Kuruoğlu pazarın, her ayın birinci ve üçüncü Cumartesi günleri 14.00 ile 19.00 saatleri arasında açık olacağını söyledi.



Kuruoğlu; “Buradan elde edilecek gelir sokak hayvanlarının beslenme ve tedavilerinde kullanılıyor. İhtiyaç fazlası eşyası olanlar ile ihtiyacı olanları çok ucuz fiyatlarla bir araya getiriyoruz. Hayvanlar için de kaynak yaratıyoruz. Bağış yapmak isteyen, ihtiyacı olan ya da sevimli dostlar arasında hoşça vakit geçirmek isteyen herkesi Foça Sağlık Ocağı karşısındaki dernek binasının bahçesinde kurulan pazarımıza bekliyoruz” dedi.



Seyfi GÜL







Okunma: 3405
Okunma: 3405












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)