ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foça’da motosikletlere sıkı denetim

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 28.5.2013    

Foça’da motosikletlere sıkı denetim



İzmir’in Foça ilçesinde yaz sezonunun başlamasıyla birlikte, motosikletlilere yönelik olarak ayrıca denetim ekipleri oluşturuldu. Kent içi ve dışı yollarda trafik kontrolleri sıklaştırıldı..

Motosikletlerin ehliyet, ruhsat, sigorta muayenelerinin tam olup olmadığı gibi idari evraklarının kontrolünün yanı sıra, sürücünün kask takıp takmadığı kontrol edilen en önemli konular arasında.

Denetimler ilçenin her yerinde 24 saat aralıksız yapılıyor. Bazı caddeler ve meydanlar sezon dolayısıyla motosiklet girişine kapatıldı. Özel motosiklet park etme noktaları oluşturuldu.



Geçmiş yıllarda çevre yerleşim yerlerinden hırsızlık amacıyla plakasız motosikletlerle ilçeye gelenlerin tespit edildiğini, bunlar için de önlem aldıklarını belirten Foça Emniyet Müdürlüğü yetkilileri “Amacımız Foça halkının ve ziyarete gelenlerin huzurunu sağlamak olduğu kadar, donanımsız ve yetersiz motosikletlilerin kazalarla, can ve mal kayıplarına sebebiyet vermelerini önlemektir. Kurallara uymayan sürücüler uyarılmakta, gerekirse trafikten men edilmekte ve yasal mevzuata uygun olarak cezalandırılmaktadır. Trafik düzeni ve asayişin temini konularında taviz yok” şeklinde konuştular.

Seyfi GÜL







Okunma: 2802
Okunma: 2802












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)