ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Önce gökleri güzelleştirdiler

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 28.5.2013    

Önce gökleri güzelleştirdiler



İzmir’in Foça ilçesinde faaliyet gösteren Foça’yı Güzelleştirme ve Geliştirme Derneği olağan genel kurulunu yaparak yeni yönetimini belirledi. Yönetim Kurulu da ilk toplantısını, kapalı salon yerine uçurtma şenliği düzenleyerek bölgenin önemli piknik alanlarından İngiliz Burnu’nda yaptı.

Üç yıllık bir süre için seçilen yeni Yönetim Kurulu’nda Selma Sabancı, Hacer Samancı, Asya Kırkpınar, Selma Yeşil ve tek erkek üye olarak Muharrem Yeşilkaya görev aldı.



Yönetim Kurulu yedek üyeleri Nurten Demirağ, Kamile Karamaç, Ali Aktaş, Gülsüm Kayar, Emine Kara olarak belirlendi. Ayla Aksoy, Yusuf Uslu ve Fuat Karakuyu’ndan oluşan denetim kurulunun yedek üyeleri ise Mehmet Gürsu, Rukiye Köksal ve Rıfat Bilal oldu.

Amaçlarını; kenti güzelleştirmek için çalışmak ve bu yolda yapılacak çalışmalarda yönlendirici olmak şeklinde özetleyen Foça’yı Güzelleştirme ve Geliştirme Derneği Başkanı Selma Sabancı 25 Mayıs 2013 Cumartesi günü işe gökleri güzelleştirmekle başladıklarını söyledi.



Selma Sabancı; “Yönetim kurulumuzla klasik bir toplantıda buluşmak yerine, Foçalı çocukları ve çocukluklarını özleyen Foçalıları da aramıza katarak İngiliz Burnu’nda bir araya geldik. Biz yapmak istediklerimizi konuşurken onlar gökyüzünü bayram yerine çevirdiler. Büyüklü küçüklü elliyi aşkın kişi ile hem işimizi hem eğlencemizi yapmış olduk. Görev süremiz boyunca halkının mutlu yaşadığı, turistin bir daha gelmeye can attığı güzel bir Foça için çalışacağız. Bu konuda bir şeyler yapmak isteyen her kişi ve kurumla işbirliği yapacağız.” dedi.



Seyfi GÜL







Okunma: 3249
Okunma: 3249












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)