ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foça Bağarası’nın “Hala”sı ağıtlarla toprağa verildi

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 21.5.2013    

Foça Bağarası’nın “Hala”sı ağıtlarla toprağa verildi



İzmir’in Foça İlçesi’ne bağlı Bağarası beldesinde 19 Mayıs 2013 Pazar günü koltuğunda yanarak hayatını kaybeden 81 yaşındaki Müşkünaz Adıgüzel’in adli tıptan alınan cenazesi Yeni Bağarası mezarlığında ağıtlarla toprağa verildi.

Edinilen bilgiye göre; yardımseverliği nedeniyle tüm belde halkının adından çok “Hala” olarak tanıdığı Müşkünaz Adıgüzel bir buçuk yıl kadar önce geçirdiği kazada kalçasını kırmış, iyileşememiş ve kangrene dönüşmesi nedeniyle bir bacağının kesilmesi ihtimali doğmuştu.

Yaşlı kadın; olay günü yakınlarının evde bulunmadığı sırada bilinmeyen bir nedenle evde yangın çıkmış, oturduğu koltuk ve elbiseleri tutuşmuş, yanarak hayatını kaybetmişti.



Müşkünaz Adıgüzel’in naaşı İzmir Adli Tıp Kurumu’ndan alınarak Bağarası Camii’ne getirildi.

Cenaze törenine; Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, CHP Foça İlçe Başkanı Osman Mert, İzsu ve Foça belediyesi çalışanları, bazı siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri, ailesi ve komşularından oluşan 200 dolayında kişi katıldı.

İkindi’nin ardından kılınan cenaze namazı sonrası naaş Foça – Bağarası yolunda oluşan uzun araç konvoyuyla Yeni Bağarası mezarlığına getirilerek yakınlarının ağıtları ve gözyaşlarıyla defnedildi.

Seyfi GÜL







Okunma: 3332
Okunma: 3332












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)