ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foça Kaymakam Vekili Abbas Yeşilkuş görevine başladı

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 14.5.2013    

Foça Kaymakam Vekili Abbas Yeşilkuş görevine başladı



Foça Kaymakam Vekili Abbas Yeşilkuş 10 Mayıs 2013 Cuma günü ilçeye gelerek görevine başladı.

Kaymakam Adem Arslan’ın Samsun İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği’ne atanmasından sonra 7 aydır asaleten atama yapılmayan Foça Kaymakamlığı görevine daha öncede Akın Karagöz vekaleten getirilmişti.

Eylül 2013 ayı atama dönemine kadar görev yapması beklenen Yeni Kaymakam Vekili Abbas Yeşilkuş Foça’da ihdas edilen kaymakamlık ve vakıf destekli sosyal projelerin devam edeceğini, görev süresince ilçe ve bağlılarındaki sorunları yerinde tespit ve çözmeye gayret edeceğini söyledi.

Yeşilkuş; “Kısa süreli de olsa bulunmaktan onur duyduğum Foça Kaymakam Vekilliği görevim sırasında İlçeye ve vatandaşlara faydalı olmaya çalışacağım. Foça entelektüel yapısı ve eğitim seviyesi ile özel bir yer. Sosyal etkinliklerin içinde olmaya, köy ve beldelerde yerinde tespitler yapmaya, yapabileceğimin en iyisini yapmaya gayret edeceğim” dedi.

Foça Kaymakam Vekili Abbas Yeşilkuş 1981 Adana doğumlu. Manisa Celal Bayar Üniversitesi İİBF Maliye Bölümü Mezunu. Maliye Bakanlığı’nda Gelir Uzmanı Yardımcısı ve Milli Emlak Genel Müdürlüğü’nde Denetmen Yardımcısı olarak görev yaptıktan sonra 2010 yılında sınavları kazanarak kaymakam adayı oldu. Afyon Dazkırı’da Kaymakam Vekilliği yaptı.

Evli ve bir buçuk yaşında bir kız çocuğu babası.olan Yeşilkuş; Amerika Birleşik Devletleri’nde lisan kursundan dönüşte Foça Kaymakam Vekili olarak görevlendirildi. İyi derecede İngilizce biliyor.

Seyfi GÜL







Okunma: 3557
Okunma: 3557












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)