ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
CHP Foça örgütünden Hemşireler Günü ziyareti

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 13.5.2013    

CHP Foça örgütünden Hemşireler Günü ziyareti



Cumhuriyet Halk Partisi Foça İlçe Örgütü Hemşireler Günü dolayısıyla Foça Devlet Hastanesi önünde bir basın açıklaması yaptı. Kadın Kolları üyeleri de Foça Devlet Hastanesi hemşirelerini görev yerlerinde ziyaret ederek günlerini kutladı ve çiçek verdi.

CHP Foça İlçe Başkanı Osman Mert tarafından yapılan basın açıklaması sırasında yönetim, gençlik ve kadın kolları üyeleri de hazır bulundular.



Hükümetin sağlık politikalarının önce sağlık çalışanlarını mağdur ettiğini iddia eden Osman Mert tüm sağlık çalışanlarının karşılaştığı saldırıları ve maruz kaldıkları şiddeti protesto ederek kınadı.

“AKP iktidarının yol açtığı olumsuzluklar nedeniyle hemşirelerin şiddet görmediği gün geçmiyor. Bu ortamda onlardan nasıl hizmet beklenir” diyen Osman Mert kadro ve özlük haklarıyla ilgili olarak yaşanan olumsuzluklardan örnekler verdi.

Mert; “ Sağlık sisteminin eksiklerini gidermek boynumuzun borcudur. Vatandaşlarımız çok daha kaliteli sağlık hizmeti almayı hak ediyor. Her türlü tanı ve tedavilerde en ucuzu değil en kaliteliyi hak ediyor. Parası alanın daha iyi olmayanın kötü hizmet almasına son vereceğiz. Her insan hak ettiği en iyi sağlık hizmetini en yakın sağlık kuruluşunda katkı payı ödemeden alacaktır. Herkesin eşit sağlık hizmeti alacağı günler yakındır. Bu vesileyle tüm hemşirelerimizin günün kutluyor, görevlerinde kolaylıklar ve başarılar diliyorum” dedi.
Açıklama sonrası CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Beyhan Türker başkanlığındaki bir heyet hastanede görevli hemşireleri ziyaret ederek günlerini kutladı ve kırmızı beyaz karanfiller hediye etti.



Seyfi GÜL







Okunma: 3358
Okunma: 3358












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)