ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Esnaf Odasından Foça esnafına müjde

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 11.5.2013    

Esnaf Odasından Foça esnafına müjde



Kredi ihtiyacı olan Foça esnafına Foça Esnaf Odası’ndan müjdeli haber geldi. Bir süredir yapılan çalışmaların sonuçlandığı ve kredilerin tekrar açılmasının sağlandığı açıklandı..

Konuyla ilgili olarak açıklamayı yapan Foça Esnaf Odası Başkanı Günal Menemenli kredilerde yeni bir dönemin başladığını söyledi. Faiz oranlarının da oldukça uygun olduğunu belirttiği krediler için Günal Menemenli; “Foça Esnaf ve Kefalet Kooperatifi’nin kredileri kapalı olduğundan, Foça esnafı, Türkiye Halk Bankası’nın düşük faizli kredilerini uzun zamandır kullanamıyordu. Foça Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile S.S.Menemen Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi arasında yapılan çalışmalar neticesinde, bundan böyle odamız üyelerinin bu kredileri kullanabilmesi sağlanmıştır” dedi.



Menemenli; Türkiye Halk Bankası tarafından Esnaf ve Sanatkarlara kullandırılan Kredi ve Kefalet Kooperatifi kredilerinde faiz oranının bir yıla kadar olan vadelerde % 4, bir yıldan uzun vadeli kredilerde ise % 5 olduğunu sözlerine ekleyerek; “Başta Menemen Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Sabri Kurt ve yönetim kuruluna, personeline, emeği gecen herkese odamız üyesi esnaf ve sanatkarlarımız adına teşekkür ederim. Esnaf ve Sanatkarlarımıza hayırlı olmasını dilerim” şeklinde konuştu.

Kredi başvurusunda bulunmak isteyen üyelerin başvurularını S.S.Menemen Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’ne yapabilecekleri, kooperatifin 0 232 832 11 83 ve 0 232 832 22 37 No.lu telefonlarından bilgi alabilecekleri, kredi başvurusu için gerekli belgelerin ise;

BORÇLU ( KENDİSİ İÇİN)

1-Vergi Levhası
2-Esnaf Sicili
3-Bağ kur veya Emekli kartı
4-İkametgah
5-Nüfus
6-Oda Kayıt Belgesi (Odadan 2 adet)
7-Fotoğraf 3 Adet
8-Son iki döneme ait hesap özeti getirecek

OTOMOBİLCİ VEYA NAKLİYECİ ESNAFI İSE

9-Ehliyet
10-Ruhsat

KEFİLLER İÇİN

1-Vergi Levhası
2-Nüfus
3-İkametgah

NOT :(İpotek veren kişilerin nüfusu, ikametgahı), olduğu öğrenildi.

Seyfi GÜL







Okunma: 2775
Okunma: 2775












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)