ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foça’da trafik kazası 2 yaralı

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 10.5.2013    

Foça’da trafik kazası 2 yaralı



İzmir’in Foça ilçesinde meydana gelen trafik kazasında frenleri patlayan meşrubat dağıtım kamyonu askeri araca çarptı. Kazada 2 asker yaralandı.

Kaza 10 Mayıs 2013 Cuma günü sat 09.00 dolayında meydana geldi. İddiaya göre Fatih Yüksel (30) yönetimindeki 35 MPC 80 plakalı meşrubat dağıtım kamyonunun; İzmir yönündeki rampadan inerken ilçe girişindeki Uğur Mumcu Parkı’na yaklaştığı sırada frenleri patladı. Önce girişteki parkın duvarına çarpan kamyon, daha sonra kavşaktan geçmekte olan Er İ.K.(21) yönetimindeki askeri cemseye çarptı. Çarpmanın şiddetiyle savrulan araçlar, birbirine yapışık vaziyette Uğur Mumcu Parkı’nın taş duvarını yıkarak durabildi.



Vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 acil ambulansı ile askeri araçtaki şoför Er İ.K. ile Uzman Çavuş K.B. yaralı olarak Foça Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Meşrubat kamyonu sürücüsü Fatih Yüksel’in yara almadığı kazada, yaralanan askerlerin hayati tehlikesinin bulunmadığı, kazayla ilgili olarak Foça Emniyet Müdürlüğü ekiplerince soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Kaza mahallindeki Foçalı vatandaşlar kavşakta çok sık kaza meydana geldiğini, sözlü müracaatlara ve yazılan dilekçelere rağmen trafik ışıkları konmadığını belirterek yaklaşan turizm sezonu öncesi yetkililerden önlem almalarını istediler.



Seyfi GÜL







Okunma: 3716
Okunma: 3716












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)