ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Yeni dönem için Yılmaz Güral’a Foça’dan tam destek

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 6.5.2013    

Yeni dönem için Yılmaz Güral’a Foça’dan tam destek



Menemen Ticaret Odası Başkanlığı’na yeniden talip olan mevcut başkan Yılmaz Güral’a Foça’dan tam destek geldi. 8 Mayıs 2013 Çarşamba günü yapılacak seçimler için çalışmalarını sürdüren Güral, Foça Esnaf Odası Başkanı Günal Menemenli ve ilçe esnafını ziyaret etti.

Ayrı bir ticaret odası bulunmayan Foça esnaf ve tüccarı, Menemen Ticaret Odası bünyesinde yer alıyor ve mecliste Foçalı işadamı Osman Mert tarafından temsil ediliyor.

İzmir’in en hızlı büyüyen ilçelerinden Menemen ile bünyesinde bulundurduğu Foça ile birlikte iş dünyasının en önemli kuruluşlarından biri haline gelene Menemen Ticaret Odası’nda üçüncü dönem için görev isteyen Yılmaz Güral, ekibiyle seçim çalışmalarına çok önem verdiği Foça’dan başladı.



Koltukların gelip geçici hizmetin esas olduğunu vurgulayan Güral’a; ilk büyük destek Foça Esnaf Odası Başkanı Günal Menemenli’den geldi. Bölgelerine verilen önemden memnun olduklarını belirten Menemenli; “Ticaret odası başkanımız Yılmaz Güral ile çocukluk arkadaşıyız. Bizler her iki ilçe için müşterek çalışmalarda bulunurken eskiye dayanan bu dostluğun ne denli önemli olduğunu da iyi biliyoruz. Yılmaz başkanımızın değerli hizmetlerinden memnunuz. Camia olarak kendilerini desteklemeye devam edeceğiz.

GÜRAL ADINA PUL BASTIRILAN BAŞKAN

Yılmaz Güral ismi hizmetiyle tescillenmiş bir marka olmanın yanı sıra bu bölge için de bir şanstır. Kendisi TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun deyimiyle bir markadır. Yurt içinde ve dışında kazandığı itibar ve kamuoyu nezdindeki saygınlığına yakışır bir çalışma anlayışından dolayı TOBB’nin 60. kuruluş yıldönümü dolayısıyla adına hatıra pulu bastırılmış bir başkandır. Kendisi ile gurur duyuyoruz” dedi..

RAKİPLERİNİN FOÇA’DAN ADAYI BİLE YOK

Menemen Ticaret Odası Meclis Üyesi işadamı Osman Mert de Foçalı esnaf ve işadamlarının tamamına yakınının yeni dönem için Yılmaz Güral ve ekibini gönülden desteklediğini belirtti. Kamuoyunda bazı kesimlerce Foça’da Ticaret Odası kuracaklarına ilişkin yanıltıcı propaganda yapıldığını vurgulayan Osman Mert; “Şube açma kriterlerini oluşturabilseydik biz zaten bunu gerçekleştirirdik. Şube için en az 250 üye gerekli iken halen Foça bölgesinde bu sayı 200’ü bulmamaktadır. Yılmaz Güral ve ekibi geçen iki dönemde Foça ticaret ve turizmi için ellerinden geleni yapmışlardır. Bundan sonrada yapacaklarının en büyük göstergesi gerek yönetim ve gerekse mecliste Foçalılara mutlak yer verme özeni içinde bulunmalarıdır. Bu nedenle kendisine tam destek veriyoruz ve başarılar diliyoruz” dedi.

Foça Otobüsçüler Kooperatifi Başkanı Recep Diker ve çarşı esnafı adına kuyumcu Birtan İskit’te yeni dönem için Güral ve ekibine desteklerini açıkladı. Recep Diker Otobüsçü esnafı olarak kendisine inandıklarını ve güvendiklerini belirtirken, Birtan İskit’te Foça’ya verdiği önem dolayısıyla mevcut başkana desteklerinin devam ettiğini vurguladı.

FOÇA VE MENEMENİ BİRBİRİNDEN HİÇ AYIRMADIK

Menemen Ticaret Odası Başkanı Yılmaz Güral, seçim çalışmalarını Foça'dan başlatmalarının tesadüf olmadığını, ülke turizmi ve ticareti için Foça’yı çok önemli bir bölge olarak değerlendirdiklerini söyledi.

8 Mayıs 2013 Çarşamba günü yapılacak kongrede koltuğa değil yeniden hizmete talip olduklarını belirten Güral; “" Foça'daki üyelerimizi her iki ayda bir ziyaret ediyorduk. Dört yıldan bu yana Foça Esnaf ve Sanatkarlar Odası’yla ortak bir çok çalışmamız oldu. Foça ve Menemen'i birbirinden hiç ayırmadık. Foça ile gönül bağımız var. Her yönetimimizde Foça'dan iki meclis üyesinin de yer alması Foça’ya verdiğimiz önemin bir göstergesidir. Seçim sonucundan da asla şüphemiz yoktur. Tüm üyelerimizle bölgemiz için gerekenleri yapmaya devam edeceğiz. Çalıştık, daha çok çalışacağız '' dedi.



Seyfi GÜL







Okunma: 2911
Okunma: 2911












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)