ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foça’da deniz keyfi ölümle bitti

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 1.5.2013    

Foça’da deniz keyfi ölümle bitti



1 Mayıs 2013 Çarşamba günü öğleden sonra Foça’da yazlık evinin bulunduğu bölgeden denize giren 80 yaşındaki Hüseyin Yağcıoğlu boğularak hayatını kaybetti.

Olay Mersinaki bölgesindeki Kumburnu mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre öğleden sonra mayosunu giyerek 306 sokaktaki evinden ayrılan Hüseyin Yağcıoğlu, Kumburnu mevkiindeki kumsaldan denize girdi. Evinin balkonunda dinlenen Helen Yağcıoğlu eşinin dönmemesi üzerine bir süre sonra sahilde kendisini aramaya çıktı. Çevredekilerden yardım isteyen Helen Yağcıoğlu’na acı haber botla denizi tarayan Club Phokaia çalışanlarından geldi. Hüseyin Yağcıoğlu denize girdiği tahmin edilen yerden yaklaşık 250 metre uzaktaki otelin iskelesi civarında baygın olarak bulundu. Arama sırasında haber verilen ve kısa sürede olay yerine gelen İBB AKS 110 ve 112 Acil Ambulans ekiplerinin müdahalelerine rağmen kurtarılamayan Hüseyin Yağcıoğlu’nun cesedi Foça Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Olayla ilgili olarak Foça Emniyet Müdürlüğü tarafından soruşturma başlatıldığı, doktor raporu ve savcılık incelemesinden sonra cesedin otopsi için İzmir adli tıbba gönderilip gönderilmeyeceğine karar verileceği öğrenildi.



Seyfi GÜL







Okunma: 2944
Okunma: 2944












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)