ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Felsefeciler hayvanseverler elele Foça’da barınak tamir ettiler

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 30.4.2013    

Felsefeciler hayvanseverler elele Foça’da barınak tamir ettiler



Türkiye’nin çeşitli kentlerinde şubeleri bulunan Aktif Felsefe –Yeni Yüksektepe Kültür Derneği’nin İzmir Alsancak Şubesi üyelerinden oluşan 35 kişilik bir grup Foça Hayvanlara Yardım Derneği (HAYAD) ile işbirliği sağlayarak Foça'da barınak tamiri yaptı.

28 Nisan 2013 Pazar günü Foça’ya bağlı Ilıpınar Köyü’nde bulunan hayvan barınağında buluşan felsefeciler ve hayvanseverler işe su giderlerini tamir ederek başladılar. Yıkılmak üzere olan güneş siperlerini kaldırdılar. Yenilerini yaptılar. Tel çitlerden kulübelere kadar her bölümü elden geçirdiler. Sonra fırçaları kapıp hayvanların evleri dedikleri kulübeleri boyadılar.



Grup üyesi Murat Marangoz’un organizasyonunu üstlendiği ve Aktif Felsefe Alsancak Grubu Başkanı Hakan Ece’nin de yer aldığı etkinliğe bazı meslek grubu mensuplarının yanı sıra lise ve üniversite öğrencileri de katıldı.

Dünyanın hepimize ait olduğunun altını çizen gönüllü hayvan dostları tüm gün çalıştıklarını, ancak mutlu bir yorgunlukla barınaktan ayrıldıklarını vurguladılar.

Aktif Felsefe Grubu Lideri Hakan Ece, “Bu işi iyilik olsun diye değil, görev anlayış ve sorumluluğunda yaptık. Tüm canlılara ait olan bu dünyada hepimizin yapabileceği görevleri olduğunu göstermek istedik” şeklinde konuştu.



HAYAD Başkanı, Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim üyesi Prof.Dr. Huriye Kuruoğlu özellikle gönüllülerin arasında bulunan lise öğrencisi birkaç genç insanın kendilerini çok etkilediğini belirterek, “Başta Aktif Felsefe Grubu yöneticileri olmak üzere İzmir’den gelen farklı yaş ve meslek gruplarından arkadaşlarımızla elele gönül gönüle çalıştık. İşbirliğinden ve yapılan işten çok mutlu olduk. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” Dedi.





Seyfi GÜL







Okunma: 2917
Okunma: 2917












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)