ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
BBP Foça’da Fahrettin Saç’la devam dedi

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 22.4.2013    

BBP Foça’da Fahrettin Saç’la devam dedi



Büyük Birlik Partisi (BBP) Foça İlçe 2. Olağan Kongresi 21 Nisan 2013 Pazar günü Reha Midilli Kültür Merkezi’nde yapıldı. 12 yönetim kurulu üyesinin 8.inin yenilendiği ve tek liste ile girilen kongrede Fahrettin Saç ilçe başkanlığına yeniden seçildi.

İlçe sokakları ve kültür merkezi önünde Mehteran’ın çaldığı şarkı ve marşlarla coşkulu bir ortamda geçen kongreye BBP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Gürhan, İzmir İl Başkanı Ahmet Bereket, Aydın İl Başkanı Mehmet Yeter, Manisa İl Başkanı Ali Uysal, Muğla İl Başkanı Harun Akın, Tekirdağ İl Başkanı Hasan Sallı, İzmir Kadın Kolları Başkanı Serpil Kazoluk, Türkiye Sporcular Federasyonu Genel Başkan Vekili Aydın Koç, Türk Yerel Hizmet İzmir Şb. Başkanı Mehmet Ali Kalafat, Alperen Ocakları’nın İzmir İl Başkanı Mete Taş, Çiğli, Torbalı, Kemalpaşa, Karşıyaka, Buca, Karabağlar, Bergama, Manisa Kırkağaç temsilcileriyle çeşitli kentlerden gelen partililer de katıldı.

CHP Foça İlçe Başkanı Osman Mert ve Ak Parti Foça İlçe Başkanı Av. Kadir Özgirgin de kongre salonuna gelerek başarılar dilediler.



Fahrettin Saç’ın hoş geldin konuşmasının ardından il başkanları kürsüye gelerek konuşmalarını yaptılar.

İzmir İl başkanı konuşmasında Ahmet Bereket; bazı kesimlerin “Muhsin Yazıcıoğlu yaşasaydı sürece destek verirdi” diyerek kafa karıştırmaya çalıştığını, ancak bunun öyle olamayacağını kendilerinin de çok iyi bildiğini söyledi.

Terör ve çözüm süreci konularında hükümete ağır eleştiriler getiren BBP Genel Başkan yardımcısı Ahmet Gürhan ise etnik ve ayrılıkçı teröre dur demek için Muhsin Yazıcıoğlu yüreğiyle düşünmek gerektiğini ifade etti. Bu düşüncenin “Söz konusu vatansa gerisi teferruattır” la ifadesini bulduğunu belirten Ahmet Gürhan; “ Aşiret reislerini muhatap kabul ederek, eşkıya başını baş tacı yaparak, eli kanlı bölücüden medet umarak hiçbir yere varılamaz. Kabullenmiyoruz” dedi.

Konuşmaların ardından oylamaya geçildi.

63 delegenin 24’ünün oy kullandığı seçimde katılan tek liste oyların tamamını alarak 12 kişilik yeni yönetim ve 6 kişilik yedek liste onaylanmış oldu.

BBP Foça İlçe Yönetim Kurulu’nda asil listede; Fahrettin Saç, Seçkin Atış, Ahmet Takmaz, Murat Şengül, Şenol Çetinkaya, Barış Takmaz, Kerem Keleş, Efkan Karakuzu, Halil Elibol, Serkan Erdem, Mahmut Koştı, Naz Belen Kılıç, yedek listede Kadriye Saç, Mehtap Takmaz, Hanife Kaş, Fatime Atış, Mehmet Tahan ve Necmettin Erdem görev alan isimler oldu.

Yapılan seçimle ayrıca 30 kişilik İzmir İl delege listesi de belirlendi.



Seyfi GÜL







Okunma: 3255
Okunma: 3255












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)