ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Amcor çalışanlarından Foça sokak hayvanlarına armağan

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 11.4.2013    

Amcor çalışanlarından Foça sokak hayvanlarına armağan



AMCOR Tobacco çalışanları 4 Nisan Dünya Sokak Hayvanları Günü dolayısıyla aralarında topladıkları parayla Foça Hayvanlara Yardım Derneği (HAYAD)’nin belirlediği ihtiyaç malzemelerini temin etti..

Firma çalışanlarının temin ettiği malzemeler Foça’ya bağlı Ilıpınar köyündeki barınakta bakılan sokak hayvanları için kullanılacak.




AMCOR Tobacco çalışanlarını temsilen Gülşah Sargın; Foça HAYAD Başkanı Prof.Dr.Huriye Kuruoğlu; ile irtibat kurarak derneğin çalışmalarına destek vermek ve 4 Nisan Sokak Hayvanları Günü’nde temin edecekleri malzemeleri teslim etmek istediklerini iletti. İhtiyaç duyulan 3 adet köpek kulübesi, 8 Büyük Paket Köpek Maması ve hayvanların kışın soğuktan etkilenmemeleri için çok sayıda battaniye Foça Belediyesi’nce temin edilen araçla ilçeye getirildi.

Bundan sonra da can dostları için ellerinden gelen her türlü yardımı yapmaya hazır olacaklarını belirten Gülşah Sargın’a ve firma çalışanlarına teşekkür eden Prof.Dr.Kuruoğlu; “Sokak Hayvanlarının yaşatılması için herkesin yapabileceği bir şeyler var. Yardımın küçüğü büyüğü yoktur. Bir parça ekmek, bir bardak su, biraz sevgi ve birlikte yaşamaya saygı da onlara yardımdır.” dedi.



Seyfi GÜL







Okunma: 3016
Okunma: 3016












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)