ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foçalı kadınlardan Kızılay’a güle oynaya bağış

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 9.4.2013    

Foçalı kadınlardan Kızılay’a güle oynaya bağış



Türk Kızılay’ı Foça Şubesi Kadınlar Kolu’nun derneğe gelir sağlamak amacıyla 6 Nisan 2013 Cumartesi günü düzenlediği çay büyük ilgi gördü. Coşkulu ve eğlence dolu bir gün geçiren Foçalı kadınlar bağışlarıyla şube yöneticilerinin de yüzünü güldürdü.

Foça Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen etkinliğe Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, bazı belediye meclis üyeleri ile Urla ilçesinden konuk olarak gelen Kızılay Şube Başkanı Nurgül Saltık, Kadın Kolu Başkanı Emine Kıpkıp ve 20 üye de katılarak destek verdiler.

Kızılay Foça Şube Başkanı Ali Cevat Çiftçi’nin hoş geldin konuşmasının ardından mikrofona gelen Kızılay Foça Kadın Kolu Başkanı Selma Yeşil; Kızılay kadın kollarının 2007 yılında yeniden yapılanma çalışmalarına başladığını ve hızla büyüdüğünü belirtti.



Ana hedeflerinin kan bağışına ve afet öncesi bilinçlendirme çalışmalarına destek olduğunu vurgulayan Selma Yeşil; “Bu ana amacımızın yanı sıra çeşitli kurum ve kuruluşlar ile işbirliği yapılarak elde edilen fonlarla her ilçeye bir kan istasyonu kurarak acil durumlarda vatandaşın ihtiyaç duyduğu kana ulaşmasını sağlamak istiyoruz.” dedi.

Foça esnafının yapılacak çekiliş için; hediyelerle, Foça Belediyesi Türk Halk Müziği korosunun türküleriyle, Zumba Dans Grubu ve Zenne Alper’in danslarıyla katkı yaptığı etkinliğin son bölümünde müzisyen Hasan Uysal ve ekibinin çaldığı müziklere dayanamayan bayanlar piste fırlayıp kurtlarını döktüler.

Bilet satışı ve çekilişten Türk Kızılay’ı Foça Şubesine ikibinbeşyüzseksen (2580) Tl gelir elde edildiği öğrenildi.



Seyfi GÜL







Okunma: 2587
Okunma: 2587












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)