ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foça’da Muhsin Yazıcıoğlu için lokma döküldü

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 26.3.2013    

Foça’da Muhsin Yazıcıoğlu için lokma döküldü



Büyük Birlik Partisi (BBP) Foça İlçe Teşkilatı kurucu başkanları Muhsin Yazıcıoğlu’nu ölüm yıldönümünde lokma döktürerek andı.

25 Mart 2013 Pazartesi günü öğle saatlerinde Reha Midilli Caddesi Sevgi Yolu’nda döktürülen lokmanın dağıtımında BBP Foça İlçe Başkanı Fahrettin Saç ve ilçe yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.

Yazıcıoğlu’nun ölümüyle ilgili gerçeklerin bir türlü ortaya çıkarılamamasını anlayamadıklarını belirten BBP Foça İlçe Başkanı Fahrettin Saç, Diyarbakır’daki Türk bayraksız Nevruz kutlamalarından da üzüntü duyduklarını söyledi.



DÖRT YIL GEÇTİ NET BİR AÇIKLAMA YOK

Fahrettin Saç; “Rahmetli genel başkanımızın dördüncü ölüm yıldönümündeyiz. Her yıl olduğu gibi şehit genel başkanımız için lokma döktürüyoruz. Maalesef kendisini elim bir kaza mı diyelim suikast mi diyelim helikopter faciasında kaybettik. Bu konuyla ilgili olarak tüm Türk halkı, yetkililerden açıklama bekliyor. Dört yıl geçti net bir açıklama yapılmadı. Şahsen kaza olduğuna inanmıyorum. Türk halkı da inanmıyor. Dolayısıyla yetkilileri göreve çağırıyoruz. Bu iş bir an önce aydınlığa kavuşturulsun istiyoruz.”

TÜRK BAYRAĞININ OLMADIĞI YERDE BARIŞ OLMAZ

“Farklı ve hassas bir sürecin içerisindeyiz. 21 Mart’ta Diyarbakır’da yapılan sözde Nevruz kutlamalarından, bu meydanda bir tek Türk bayrağının olmamasından üzüntü duyuyoruz. Türk bayrağının olmadığı yerde barış olmaz” dedi.

Seyfi GÜL







Okunma: 2427
Okunma: 2427












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)