ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
İzmirli Lionslar “Kentsel dönüşüm”ü konuştu

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 21.3.2013    

İzmirli Lionslar “Kentsel dönüşüm”ü konuştu



Lions Kulüpleri temsilcileri 12 Mart 2013 Salı günü Bostanlı Vilayet Evi’nde toplanarak “Kentsel Dönüşüm” sürecini ve bu sürece nasıl katkı koyabileceklerini konuştu.

Foça(Phokaia) Lions Külübü Başkanı İlkay Söylemezoğlu, Karşıyaka Lions Kulübü Başkanı Arif Çorapçıoğlu ve Karşıyaka Yalı Lions Kulübü Başkanı Sedat Sözer'in ortak ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda Mimar Rafet Yarcan konuyla ilgili bir sunum yaptı.



Lionslar olarak toplumu ilgilendiren her konuya duyarlı olduklarını belirten Phokaia Lions Kulübü Başkanı İlkay Söylemezoğlu: " Kentsel Dönüşüm, İzmir'de yaşayan ve tapu sahibi olan tüm yurttaşlarımızı kapsayan bir konu, toplumu ilgilendiren tüm diğer konularda olduğu gibi bizde güzel bir İzmir için, insanlarımızın daha iyi şartlarda yaşayacağı konutlar, sorunsuz işyeri ve nefes alınacak yaşam alanları için kentsel dönüşüme destek veriyoruz. Lionslar olarak bu sürece nasıl katkı koyabileceğimizi görüştük. Bu konuda daha somut adımlar atmak için görüş alışverişinde bulunduk.”dedi.



Seyfi GÜL







Okunma: 2605
Okunma: 2605












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)