ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foça Kalesinden ölüme atladı

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 16.3.2013    

Foça Kalesinden ölüme atladı



Burak Can Avcı adlı genç Foça Beşkapılar Kalesi’nin surlarından kendini bırakarak ölüme atladı. Ağır yaralanan 18 yaşındaki genç hastaneye kaldırıldığı sırada hayatını kaybetti.

Olay 15 Mart 2013 Cuma günü saat 15.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre; sahilde gezintiye çıkan bazı vatandaşlar; Beşkapılar Kalesi’nin Büyükdeniz tarafındaki surları üzerinde bir gencin kendini iki burç arasından sarkıttığını ve bir süre sonra kendini aşağıya bıraktığını gördüler. Olay yerine çağırılan 112 Acil Ambulans ekibi ilk müdahale sonrası yaklaşık 15 metre yüksekten zemine çakılan genci Foça Devlet Hastanesi’ne götürmek üzere ambulansa aldılar. Ancak ağır yaralı olan Burak Can Avcı yolda hayatını kaybetti.



Halim Foçalı Turizm ve Otelcilik Meslek Lisesi’nden ayrılmak zorunda kaldıktan sonra bazı adli olaylara karıştığı ve kız arkadaşıyla sorunlar yaşadığı, olay öncesi bir yakınına intihar edeceğine dair mesaj çektiği bilgisi alınan Burak Can Avcı’nın kaleden atlayışı ile ilgili olarak Foça Emniyet Müdürlüğü’nce soruşturma başlatıldığı, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için cesedinin İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderileceği öğrenildi.

Seyfi GÜL







Okunma: 3514
Okunma: 3514












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)