ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foça, Türk Hava Kurumu’nun en başarılı şubelerinden biri oldu

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 7.3.2013    

Foça, Türk Hava Kurumu’nun en başarılı şubelerinden biri oldu



Foça Şubesi; Türk Hava Kurumu (THK)’nun en başarılı şubelerinden biri olarak belirlendi. Kurumun 16 Şubat 2013 tarihinde Ankara’da kutlanan 88. kuruluş yıldönümüne davet edilen şube yetkilileri teşekkür belgeleri ve armağanlarla ödüllendirildiler.

İzmir’in Foça ilçesinde şube kuruluşunu tamamladıktan sonra her yıl gelirlerini düzenli biçimde arttırdıklarını bu nedenle kuruluş yıldönümünde diğer başarılı şubelerle birlikte THK Foça Şubesi Başkanı olarak kendisinin ve şube saymanı Muharrem Yeşilkaya’nın ismen Ankara’ya davet edildiklerini belirten Orhan Gürer; Ulu Önder Atatürk’ün “İstikbal Göklerdedir” sözleriyle belirlediği ideali gerçekleştirme yolunda Foça halkı ve kurumlarından büyük destek gördüklerini söyledi.

Kurumun geleceğe yön veren projelerinden THK Üniversitesi’nin ikinci yılında 250 dolayında öğrenciye ulaştığını, dünya göklerinde uçacak akademik kariyerli hatta yüksek lisanslı pilotların, uçak mühendislerinin ve diğer personelin bu okuldan yetişmeye başladığını anlatan Orhan Gürer; halen ülkemiz havacılık şirketlerinde 600 dolayında yabancı personelin görev yaptığını, kendi çocuklarımızın mezuniyetlerinden sonra yabancılara ödenen dövizinde ülke içinde kalacağını sözlerine ekledi.



Küçük bir ilçe olmasına rağmen özellikle Kurban derilerinin bağışında Foça’lı vatandaşların Türk Hava Kurumu’nu tercih ettiklerini, bunların toplanması için gerekli araç ve personelin Foça Belediyesi’nce temin edildiğini, bu nedenle giderlerin cüzi miktarlarda kalarak THK’na katkıyı her yıl arttırdıklarını vurgulayan Orhan Gürer;” Şube net gelirimiz 2010 yılında 21.000 (Yirmibirbin), 2011 yılında 31.000(Otuzbirbin), 2012 yılında ise 34.500 (Otuzdörtbinbeşyüz) liralar seviyesine çıktı. Genel merkez tarafından belirlenen başarı kıstaslarını yerine getirerek Ankara’ya çağrılan çok az şube arasında bizde yer aldık. Bu başarıyı gerçekleştirmede katkı yapan tüm yönetim kurulu üyelerimize, Foça halkına ve Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’a teşekkür ediyorum.”şeklinde konuştu..

Başarılarından dolayı teşekkür belgeleriyle birlikte kendilerine verilen camdan yapılmış Uçak maketlerini gösteren Gürer; “Foça Şubesi olarak İzmir’imizi ve Ege’yi en iyi şekilde temsil ettiğimiz için, gururluyuz, onurluyuz” dedi.



Seyfi GÜL







Okunma: 2447
Okunma: 2447












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)