ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Başkan Kocaoğlu Foça’da açılışlar yaptı konser izledi

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 23.2.2013    

Başkan Kocaoğlu Foça’da açılışlar yaptı konser izledi



İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu 22 Şubat 2013 Cuma günü öğleden sonraki programının büyük bölümünü Foça’ya ayırdı. Büyük Başkan Foça’da sokak hayvanları için tedavi kliniği, Bağarası’nda İtfaiye Birimi ve Halim Foçalı Çok Amaçlı Salonu’nun açılışlarını yaptı, Alevi Kültür Derneği ve Foça Merkez Su Ürünleri Kooperatifi’ni ziyaret etti, ilçedeki muhtarlarla bir araya geldi, vatandaşlarla sohbet etti.



Programına Foça Belediyesi ve Hayvanlara Yardım Derneği (HAYAD) tarafından kurulan sokak hayvanları tedavi kliniğinin açılışı ile başlayan Kocaoğlu, dernek başkanı Prof.Dr. Huriye Kuruoğlu’nun klinikte sürekli veteriner bulundurulması isteğini “inceleyelim, gereğini yaparız” şeklinde yanıtladı.

İkinci olarak Foça Belediyesi Balık Satış Yeri'nin üst katındaki Balıkçı Kahvesi'nde, Foçalı balıkçılarla bir araya gelen Aziz Başkan, onların dileklerini dinledi, sorularını cevapladı.



Daha sonra ilçeye bağlı Bağarası mahallesine geçti. Burada İzmir Büyükşehir Belediyesi Foça İtfaiye Grubu’na bağlı İtfaiye Birimi’ni hizmete açtı. Foça merkezine 10 kilometre mesafedeki Bağarası’nda konuşlanan birimin yangın ve kazalara daha hızlı bir şekilde müdahale edebilmek için hizmete alındığını belirten Kocaoğlu bir kahvehanede beldelerin ve orman köylerinin muhtarları ile sohbet ettikten sonra Alevi Kültür Derneği Bağarası Şubesi'ni ziyaret ederek, burada vatandaşların isteklerini dinledi.



Bir süredir atıl durumda bulunan ve Foça Belediyesi tarafından tadilatı yapılarak, Çok Amaçlı Salon olarak yeniden düzenlenen Halim Foçalı Spor Salonu'nun açılışını yaptı. Açılış nedeniyle bir konser veren Foça Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu'nun konserini keyifle izleyen Aziz Kocaoğlu koroyu tebrik ederek Şef Ergin Kayran'a çiçek verdi.



Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ ve İBB yetkilileri ile Foça Belediye Meclis üyelerinin de hazır bulunduğu açılış ve ziyaretlerde Kocaoğlu’na teşekkür plaketleri takdim edildi.

Ziyareti boyunca vatandaşların büyük ilgi gösterdiği Aziz Kocaoğlu konser sonrası ilçeden ayrıldı.



Seyfi GÜL







Okunma: 3255
Okunma: 3255












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)