ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foça’da konuşan Akay; askerler Ak Partiye oy vermek istiyor belediye başkanları itiraz ediyor

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 21.2.2013    

Foça’da konuşan Akay; askerler Ak Partiye oy vermek istiyor belediye başkanları itiraz ediyor



Ak Parti Danışma Meclisi Toplantısı 20 Şubat 2013 Çarşamba günü Foça Yeni Plaj Sosyal Tesisleri’nde yapıldı.

AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, eşi Serpil Akay, İl Yöneticileri Mahmut Badem, Mesut Demirkaya ve Foça koordinatörü Latif Aydemir’in de hazır bulunduğu toplantıda Foçalı Ak Partililer, teşkilat mensupları ve Ömer Cihat Akay’a büyük sevgi gösterilerinde bulundular.

Açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Av. Kadir Özgirgin başladıkları günden beri Foça’da ilklere imza attıklarını söyledi. Özgirgin;” Bakın dün yedi kişiyi bulamazken, şimdi salonlar bizi almaz duruma geldi. Gençlik kollarımız 30 ilçede birinciliği kimseye kaptırmıyor. Kadın kollarımız gece gündüz demeden çalışıyor. Foça’da derdi olanlarla dertleniyor sevinçleri paylaşıyoruz. İl teşkilatımız tam destek veriyor. Son bir ayda il başkanımıza 2800 üyeye çıkacağımıza söz vermiştim Bu akşam 2803 üye ile karşısındayız. Sandık çalışmalarını yaptık bitirdik. Şimdi Foça’da yerel iktidarı kazanma savaşını vermenin zamanı.” dedi



“AK Parti hükümeti göreve geldiği günden beri Türkiye’de yaptığı atılımlar ile Türkiye’nin vizyonunu ileriye taşımıştır” diyerek söze başlayan İl Başkanı Akay, hükümetin değişik illerde görev yapan askerlerin oy kullanabilmeleri için çalışma yaptığını ve buna İzmir’de bazı belediye başkanlarının itiraz ettiğini ifade etti.

FOÇA, GAZİEMİR, NARLIDERE ASKERE İTİRAZ EDİYOR

Akay, “Askerlerin de oy kullanmasının yolunu hükümetimiz açtı. Bölgemde dikkatimi çekti. Buna en çok itiraz edenler, Foça, Narlıdere ve Gaziemir Belediye Başkanları. Niye? Bu ilçelerin hepsinde askeriye var. Bunlar, bu belediye başkanları itiraz ediyor. Neden? Bakın Anadolu’dan gelen arkadaşlarımız Ak Parti’ye oy vermek istiyorlar. Ama adam asker, silah altında. Oy kullanamıyor. Şimdi Ak Parti hükümetimiz bunların önünü açtı. Artık onlar da oy kullanacak” dedi

SORU SORDU ÖDEV VERDİ

Ömer Cihat Akay konuşmasının ardından teşkilat mensuplarına sorular sordu, ödevler verdi. Partililerle yemek yiyen Akay; daha sonra Foça sahilinde bir kafeteryada çay içti, vatandaşlarla sohbet etti.



Seyfi GÜL







Okunma: 2852
Okunma: 2852












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)