ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foça şehit ve gazilerini unutmadı unutmayacak

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 20.2.2013    

Foça şehit ve gazilerini unutmadı unutmayacak



İzmir'in Foça İlçesi'nde 9 Ağustos 2012 tarihinde askeri servis aracına düzenlenen, iki askerin şehit olduğu bombalı terörist saldırıda ağır yaralanan, sonraki altı aylık süreçte iki ameliyat geçirip hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edilen emekli Astsubay Ali Ceylan normal yaşamına dönmeye çalıştığı evinde Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ tarafından ziyaret edildi. Ziyarette Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Foça Şube Başkanı Şeref Alkoç da hazır bulundu.

Daha önce hastanede ziyaret ettiği Ali Ceylan’ın son durumunu yerinde görmek için geldiklerini belirten Başkan Demirağ; kendisini oldukça iyi görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Gökhan Demirağ; “İlçemizde yaşayan herkesi büyük Foça ailesinin bir parçası olarak görüyoruz. O parçanın her birindeki sıkıntı hepimizin kederi, sevinci hepimizin sevincidir. Bu menfur olay hepimizi yaraladı. Şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Onların uzaklardaki aileleriyle de sürekli görüşüyor dertleşiyoruz. Yaralanan arkadaşlarımız belediyemiz çalışanı Muharrem Ünal ve emekli astsubayımız Ali Ceylan’ın da maddi ve manevi olarak yanlarında olduğumuzu hissettirmeye çalışıyoruz. Her ikisinin de en kısa sürede tamamen sağlıklarına kavuşmaları en büyük dileğimiz. Foça şehit ve gazilerini unutmadık, unutmayacağız.” dedi.

Demirağ; Foça Belediye Meclisi kararı ile Ceylan’ın üniversite öğrencisi olan kızının eğitim masraflarına bir miktar katkı sağlamak istediklerini sözlerine ekledi..

Sağlık durumunun gün geçtikçe iyiye gittiğini, ancak bir ömür unutulmayacak acı sahneler gördüğünü, ardından olayın bir parçası olarak sıkıntılı zor bir dönem yaşadığını belirten Ali Ceylan ilgisi ve yardımları için Demirağ’a teşekkür etti.

Seyfi GÜL







Okunma: 2427
Okunma: 2427












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)