ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foça’dan ambulans helikopterle nakledilen İsmail Genç yaşamını yitirdi

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 20.2.2013    

Foça’dan ambulans helikopterle nakledilen İsmail Genç yaşamını yitirdi



Kalp krizi nedeniyle ambulans helikopterle Ege Üniversitesi’ne nakledilen İsmail Genç yoğun bakım ünitesinde hayata bir gece tutunabildi. Evli ve iki çocuk babası Genç bu sabah vefat etti.

İzmir’in Foça ilçesinde yaşayan 57 yaşındaki emekli Astsubay İsmail Genç 19 Şubat 2013 Salı günü saat 11.00 dolayında bir emlakçı ofisinde kalp krizi geçirdi. İlk müdahalesi çağrılan 112 Acil ambulansı personelince yapılarak Foça Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Burada durumunun önemi ve karayoluyla götürülmesinin büyük risk taşıdığının belirlenmesi üzerine hava ambulansı çağırıldı.

İzmir Ambulans Servisi (İZAS)’ın kuruluşunun 5.yılı dolayısıyla İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yapılan kutlamalar kapsamında tanıtım amaçlı olarak bulunan ambulans helikopter, içinde İl Sağlık Müdürü Dr. Bediha Türkyılmaz olduğu halde Foça semalarına yöneldi.

Foça Devlet Hastanesi’nin yakınında bulunan Jandarma Komando Okulu futbol sahasına inerek hastayı aldı ve Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne götürdü.

Kalbinin çalıştırılmasıyla hayata dönen ancak gece boyunca durumu ciddiyetini koruyan İsmail Genç’in 20 Şubat 2013 sabahı yaşamını yitirdiği öğrenildi.

Seyfi GÜL







Okunma: 3832
Okunma: 3832












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)