ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri’nde Foçalı öğrencilere üç madalya

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 16.2.2013    

Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri’nde Foçalı öğrencilere üç madalya



İstanbul TÜYAP Fuar Merkezi’nde düzenlenen ‘‘11. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri’’ne katılan Foça Halim Foçalı Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi öğrencileri; lise düzeyi okullar arası yemek yarışmaları kategorisinde başarılarıyla İzmir’in yüzünü ağarttılar. Foçalılar 28 ülkeden 400’ü yabancı 2000 yarışmacı aşçının yer aldığı etkinlikte üç madalya kazandılar.

Yarışmalara katılan öğrencilerden; Gülşah Tekin - Tatlı tabağı kategorisinde ikinci olarak Gümüş, Sera Altıkardaşlar Balık tabağı kategorisinde üçüncü olarak Bronz ve Tuğçe Durak - Tatlı tabağı kategorisinde dördüncü olarak Bronz madalya aldılar.



Gülşah Tekin, Sera Altıkardaşlar, Tuğçe Durak, Berke Devecioğlu ve Meriç Batuhan Karabulut’tan oluşan ve İzmir’i başarıyla temsil eden ekip 5–10 Şubat 2013 tarihleri arasında gerçekleştirilen yarışmaya; meslek dersleri öğretmenleri Rıdvan Taşkın, Coşkun Coşkuner ve Feridun Kıran’ın idaresinde hazırlandı.

Yarışma ihtiyaçları Okul Aile Birliği ve Foça Belediyesi tarafından karşılandı.

Foça Milli Eğitim Müdürü Celal Yıldız ve Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ yarışma sonrası öğrenci ve öğretmenleri makamlarında kabul ederek tebrik ettiler ve başarılarının devamını dilediler.



Seyfi GÜL







Okunma: 3927
Okunma: 3927












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)