ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
CHP İzmir ilçe başkanları Foça’da toplandı

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 14.2.2013    

CHP İzmir ilçe başkanları Foça’da toplandı



Cumhuriyet Halk Partisi’nin İzmir İli bağlısı tüm ilçe başkanları Foça’da toplandı. İzmir İl Başkanı Ali Engin’in başkanlık ettiği toplantıda ilçelerin ve parti örgütlerinin sorunları masaya yatırıldı.

13 Şubat 2013 Çarşamba günü saat 12.30’da Foça Belediyesi Karakum Plajı Sosyal Tesisleri’ndeki toplantının ev sahipliğini CHP Foça İlçe Başkanı Osman Mert yaparken, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ da konuklara hoş geldin diyerek toplantı öncesi yemekli bölüme katıldı.



Bu toplantıları iki ayda bir gerçekleştirdiklerini, Bornova’da yapılan toplantıda belirlendiği üzere bugün de Foça’da bir araya geldiklerini belirten CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin gündemdeki ana konunun partisinin sandığa dayalı örgütlenme modeli olduğunu söyledi.

Ali Engin; “Partimizin çok önem verdiği sandık esaslı örgütlenme modelini, kentsel ve kırsalda yürütülecek çalışmaları görüşeceğiz. Bu arada ilçelerin ve örgütlerin sıkıntılarını konuşacağız. Onların görüş ve önerilerini alacağız. Milletvekillerimizle yaptığımız toplantıdan çıkan sonuçları arkadaşlarımıza aktaracağız. Sağ olsun bazı belediye başkanlarımız da ilk bölüme iştirak ettiler. Katılan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” Dedi.

Toplantının gündemin esaslarına ilişkin bölümü basına kapalı olarak devam etti.



Seyfi GÜL







Okunma: 2372
Okunma: 2372












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)