ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foçalı eğitimcilerin acı günü

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 12.2.2013    

Foçalı eğitimcilerin acı günü



Foça Milli Eğitim Müdürlüğü, Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Mehmet Tanyeri’nin ani ölümüyle sarsıldı.

Acı haber; Foça Belediyesi işbirliği ile birlikte geliştirilen ve okullarda ders başlangıç – bitiş saatlerinin zil çalınarak değil öğrencilerin sınıflara ve muhtelif yerlere yerleştirilen dijital saatleri takip ederek uygulanacağı “Saatimi Biliyorum, Zamanı Doğru Kullanıyorum” projesini başlatma töreni öncesi geldi. Tören bir başka tarihe ertelendi.

54 yaşındaki iki çocuk babası 31 yıllık öğretmen Mehmet Tanyeri; Menemen Ulukent’teki evinde gece geçirdiği kalp krizi sonucu fenalaşarak Menemen Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.



Foça İlçe Milli Eğitim Müdürü Celal Yıldız dürüst, başarılı ve sevilen bir arkadaşlarını kaybettikleri için eğitim camiası olarak çok üzgün olduklarını belirtti. Yıldız; “Yurdun değişik yerlerinde yıllarca Edebiyat Öğretmenliği yapan ve binlerce öğrenci yetiştiren arkadaşımız (29.06.2012 tarihinde) yaklaşık 7 ay önce Foça’ya atanmıştı. Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesindeki çalışmalarının yanı sıra engellilerle ilgili faaliyetlere gönüllü olarak katılıyordu. Kendisine rahmet, ailesine ve camiamıza başsağlığı diliyorum” dedi.

Tanyeri’nin naaşının memleketi Manisa’nın Salihli İlçesi Yılmaz kasabasına götürüldüğü, burada ikindi namazı sonrası 12 Şubat 2013 Salı günü kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verileceği ve merhuma son görevlerini yapmak üzere Foça Belediyesi’nden bir heyet ile Milli Eğitim Müdürlüğü personelinin de kasabaya gittiği öğrenildi.

Seyfi GÜL







Okunma: 3011
Okunma: 3011












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)