ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Bülbül Yuvası'ndan Foça'da sevgililere çok özel

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 8.2.2013    

Bülbül Yuvası'ndan Foça'da sevgililere çok özel



Foça Bülbül Yuvası Butik Otel 14 Şubat Sevgililer Günü’ne tepeden tırnağa değişerek hazırlanıyor. Otel mefruşatından, yemek masası donanımlarına kadar her şey kırmızı beyaz hakim renklerle donatılıyor. Otel sahibesi Selma Bülbül yöresel tatların ağırlıkta olduğu menüyü yardımcılarından destek alarak bizzat hazırlıyor.

Foça’nın Büyükdeniz sahiline hakim manzaralı bir tepecikte kurulu otel geçmiş yılların tecrübesini bu yılın yenilikleriyle birleştirerek az sayıda misafirine unutulmaz bir gece yaşatmayı amaçlıyor.

ÇOCUK KABUL EDİLMİYOR

Otel’in 10 odası var. Her oda ikişer kişilik ve çocuk kabul edilmiyor. Süit odalara dahi ilave yatak konulmuyor. Her şey gelen çiftlerin huzurlu ve mutlu olması için baş başa kalmaları gereğinden hareketle düşünülmüş.

Romantizmi katlayacak canlı müzik eşliğinde, aşkını, sevgisini ifade edemeyenlere yardımcı olmak, misafirlerin kendisini özel hissetmesi amaçlanmış.



YÖRE ÜRÜNLERİ VE LEZZETLERİ AĞIRLIKTA

Sevgililer Günü’ne özel lezzetleri, tadımlıkları özel kumaşlarla sarmaladığı kaplara dolduran Selma Bülbül; zeytin çeşitleri, zeytinyağı, reçeller, börek ve yemekleri kendi bahçesinden, Foça dağlarından ya da doğal ortamlarında yetiştiren yerel küçük üreticilerden temin ederek ev ortamını andıran mutfağında titizlikle hazırlayarak ikram ettiklerini söyledi.

Selma Bülbül; “Odaların süslenmesinden menülere kadar her şey özel. Kırmızı beyaz güller ile süslü masa örtüleri, kırmızı battaniyeler, yastıklar. Yaşam içinde koşturmakta olan insanlara özel bir Foça dokunuşu sunacağız. Ufak bir kokteyl ile başlayacak, minik tadımlıklarla sürecek açık büfemizde Havyar, Somon Guacamole Kanepeler, Kuruyemiş, Yöre Zeytinyağlıları (Baklalı Enginar, Hardallı Karnabahar, Barbunya, Foça Dağlarından Toplanmış Yeşiller, Pembe Panter Salatası, Portakallı Kereviz, Zeytinyağlı Yaprak Sarma, Buğday Salatası, Foça’nın Meşhur Tekmil Favası, Elmas Salata, Peynir Tabağı, Atom Ezme yer alacak. Ara sıcaklar tereyağlı minik börekler ve peynirli pazı sarması olacak. Yemeğe başlangıcımız da Kalpli Domates Çorbası (minik kratonlar kalp şeklinde hazırlanmış) var, Ana yemek otelin spesiyali Ispanak ve Vişne Yatağında Kuzu Böbrek Yatağı. Tatlı her seneki gibi Valentin Gülleri ve Sevgililer Günü Pastası.

KRAL VE KRALİÇEMİZİ SEÇECEĞİZ

Tam gece yarısı senenin şanslı çiftini seçerek, kral ve kraliçe ilan edeceğiz. Onlara Bülbül Yuvası’nın özel hediyelerini sunacağız

EVLENME TEKLİF EDECEKLERE FOÇA FIRSATI

Bu geceyi evli ya da bekar sevgililer için özel kılacağız. Evlenmeyi düşünen sevgililere evlilik teklifi yapmak için bir Foça fırsatı yaratacağız. Sevgi dolu bir gecenin ardından, ertesi sabah muhteşem bir Foça manzarasında, doğal ve organik lezzetlerden oluşan nefis bir açık büfe kahvaltıyla yeni bir hayata yelken açtıracağız” dedi.

Geceye özel hediyelik tek taş pırlanta bilezikler hazırlattıklarını belirten Selma Bülbül; ayrıntılı bilgi ve rezervasyon için www.bulbulyuvasi.com.tr adresinden kendilerine ulaşılabilineceğini sözlerine ekledi.



Seyfi GÜL







Okunma: 3009
Okunma: 3009












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)