ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foça’da kadın dayanışması

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 3.2.2013    

Foça’da kadın dayanışması



Mhp İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Zerrin Çalışkan, Foça İlçe Kadın Kolları Başkanlığı’na seçilen Okşan Yılmaz’a destek için ilçeye geldi. Kenti kuşbakışı gören Seyir Terası Tesisleri’ndeki buluşmaya il ve ilçe teşkilatlarının kadın üyeleri de katıldı.

Bir süre önce eski Foça İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Çayırlı geçirdiği rahatsızlık ve yaşadığı sağlık problemleri nedeniyle görevinden affını istemiş, Okşan Yılmaz başkan olarak seçilmişti.



Foça’nın çok önem verdikleri yerlerden biri olduğunu belirten MHP İzmir İl Kadın kolları Başkanı Zerrin Çalışkan, yeni başkan ve yönetim kurulu ile dayanışma içinde olacaklarını söyledi.

Zerrin Çalışkan; “Okşan Hanıma yeni görevinin hayırlı olması dileklerimizi iletmek, il teşkilatı olarak yapacağı her çalışmada yanında olduğumuzu belirtmek amaçlı olarak geldik. Gerçekten de gurur duyduk. Güzel bir ortam, güzel bir ekip. Allah yolunu açık etsin. Her zaman yanındayız. Üzerimize düşen her şeyi yapmaya hazır olduğumuzu kendisine belirttik. Bu bir devir teslim. İnşallah bayrağı daha yükseklere taşıyacak” dedi.

Çalışkan sağlık sorunları nedeniyle istifa eden Hülya Çayırlı’ya da yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür etti..

Seyfi GÜL







Okunma: 2897
Okunma: 2897












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)