ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foça’daki yangında bir ev kül oldu

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 31.1.2013    

Foça’daki yangında bir ev kül oldu



İzmir’in Foça İlçesi’nde 30 Ocak 2013 Çarşamba günü saat 23.45 dolaylarında çıkan yangında bir ev tamamen yanarak kullanılmaz hale geldi.

Atatürk Mahallesi 16. sokakta bulunan 13 No.lu evde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Daha önceki yıllarda yaşanan deprem nedeniyle prefabrik olarak yapılan ve afet evleri olarak anılan bölgede bulunan evden dumanların yükselmesi üzerine Alo 110 Yangın ihbar hattına haber verildi. Olay yerine gelen İzmir Büyükşehir Belediyesi Foça İtfaiye Grubu’na bağlı araçlar söndürme işlemine başladı. Ancak bazı görgü tanıklarının iddiasına göre araçlardaki su, söndürme işlemi tamamlanmadan bitti. Yeniden su temini sırasında Foça Üs Komutanlığı İtfaiye ekibi olay yerine gelerek söndürme işlemine devam etti. Yangın bir saatlik çalışma sonrası kontrol altına alınabildi. Ekipler soğutma çalışmalarına başladı.



Foça Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nde temizlik işçisi olarak çalışan Musa Güler (30) evinin yanışını yaşlı gözlerle izledi. Evli, iki çocuk babası Musa Güler’in gece vardiyasında görevde, eşi ve çocuklarının İzmir’de yaşayan ailesinin yanında olması nedeniyle yangın sırasında evde kimsenin bulunmadığı öğrenildi.

Elektrik kontağından çıktığı sanılan yangında ev tamamen kullanılmaz hale gelirken, Foça Emniyet Müdürlüğü tarafından soruşturma başlatıldı.

Seyfi GÜL







Okunma: 2580
Okunma: 2580












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)