ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Emitt’te Foça’ya büyük ilgi

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 27.1.2013    

Emitt’te Foça’ya büyük ilgi



24-27 Ocak 2013 tarihleri arasında İstanbul Beylikdüzü TÜYAP Fuar Merkazi’nde 17. kez düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT‘te Foça Standı büyük ilgi görüyor.

Yerli ve yabancı turizmci ve ziyaretçilerin yoğun ilgi gösterdiği fuarda, birçok şirket, kurum ve kişiler yer alıyor.

İlçeyi temsilen Foça İlçe Turizm Müdürlüğü, Foçalı turizmcilerin kurduğu TUDER ve Foça Belediyesi’nin katkıları ile bir stand oluşturuldu.

Foça Turizm Derneği (TUDER) Başkanı ve Ampuria Tour Seyahat Acentesi ortağı Işıl Dirim Kavitaş, Foça Belediyesi’nin desteğiyle tanıtım faaliyetlerine ağırlık verdiklerini belirterek “Her yıl daha da gelişerek , geliştirerek bu tür fuarlarda yer alacağız.. Foça'yı ve üyelerimizi tanıtmak için elimizden geleni yapacağız. Belediyemize katkılarından dolayı çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Foça Turizm Müdürü Samir Büyükkara, Tuder Başkanı Işıl Dirim Kavitaş ve Foça Belediyesi temsilcisi Hakan Karamaç’ın da yer aldığı Foça tanıtım ekibini, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Datça Belediye Başkanı Şener Tokcan ile birlikte ziyaret ederek bilgi aldı.



Foçalı turizmcilere katkılarından dolayı teşekkür eden Demirağ “Datça ile Fok Badem’den ötürü ayrı bir yakınlığımız var. Uluslar arası bu etkinlikte bölgemizi ve ilçelerimizi en iyi şekilde ve özellikle yurtdışına yönelik olarak tanıtmaya çalışıyoruz. Geçmiş fuarlarda olduğu gibi gelecek fuarlarda da bu tür faaliyetlere belediyemizin katkıları devam edecek “ dedi.

Fuarda ziyaretçilere Foça firmalarınca üretilen zeytinyağı ve şarapların tadımı yaptırılıyor. İlçenin doğal ve tarihi zenginlikleri hakkında bilgi veriliyor, Foça ürünleriyle ilgili iş bağlantıları gerçekleştiriliyor. İlçenin yanı sıra EXPO'nun da tanıtımı yapılıyor.



Seyfi GÜL







Okunma: 2757
Okunma: 2757












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)