ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foça Genç İşadamları “En faydalı adayın arkasındayız”

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 23.1.2013    

Foça Genç İşadamları “En faydalı adayın arkasındayız”



Foça Genç İş Adamları Derneği (FOGİAD) Başkanı Altan Öztürk, Foça’daki resmi, sivil kurum ve kuruluşlara gerçekleştirdiği ziyaretlere CHP Foça İlçe Başkanı Osman Mert’le devam etti.

Osman Mert’in bürosunda bir araya gelen ikili Foça’nın güncel sorunları, gelecekle ilgili kaygılar ve projeler ile yaklaşan seçimlerden beklentiler konularında görüş alışverişinde bulundu.

Fogiad Başkanı Altan Öztürk; Osman Mert’in belediye başkanlığı için önseçimde aday adayı olmasını memnuniyetle karşıladıklarını belirterek başarılar diledi. Seçimde Foça’nın çıkarlarını en iyi koruyacak, en faydalı olacağına inandıkları adaya destek vereceklerini ve görevi sırasında arkasında duracaklarını vurguladı.

OTEL PROJESİNDEN VAZGEÇİN KANALİZASYON SORUNUNU ÇÖZÜN

Foça’nın devam eden sorunları ve işadamlarının beklentileri konularında da bilgi aktaran Öztürk, belediyenin “Kumburnu’na Otel” ihalesinden vazgeçmesini istedi.

Altan Öztürk; “Otel projesi hem Foça hem yatırımcı için cazip değil. Proje Aqua Park, Beach Clup ve Su Sporları Merkezi’ne dönüştürülsün. Yatırımcıyı biz bulup getireceğiz.

Foça’da hem vatandaş hem işadamları kanalizasyon sorunundan muzdarip. Kanalizasyon yapımı için harç ödeyen, katı atık ve atık su bedelleri yüklenen, ama kanalizasyon yapılmadığı için kokan bir kentte üstelik neredeyse her gün vidanjör parası da ödemek zorunda bırakılan herkes isyan halinde. Bunun çözümü vardır ve acilen çözülmelidir” dedi.



Asıl önem verdiği konunun Foça’da birlik beraberlik olduğunu, Foça için herkesin aynı çatıda olmasa da birlikte hareket etmesini sağlamanın kendisinin öncelikle hedefi olduğunu belirten CHP Foça İlçe Başkanı Osman Mert, ziyaret ve desteği için Öztürk’e teşekkür etti.

Belediye Meclis üyesi olduğunda 15’te bir oy hakkı olduğunu ve çözüme yönelik önerileri hayata geçirmenin mümkün olmadığını anlatan Osman Mert aday adaylığının da bu durumdan kaynaklandığını ifade etti.

BİR YILDA İŞSİZLİK BİTER

Sorunları çok iyi bildiğini, bunların çözümüyle birlikte Foça’nın gelecek 20 yılının projelerini hazırladığını dile getiren Osman Mert; bir yıl içinde ciro ve hayat standardını iki katına çıkarmanın mümkün olduğunu iddia etti

Osman Mert; “Foça bir altın. Bu altını iyi parlatmak gerek. Foça’yı profesyonelce pazarlamak gerek. Satamadığın malı üretmenin bir anlamı yok. Tarımıyla, turizmiyle ve diğer değerleriyle ele alındığında Foça’da işsizlik bir yılda biter. Belediye iş kapısı olmaktan çıkar.

Hedeflerimiz, projelerimiz, kaynaklarımız hazır. Zamanı geldiğinde bunları ayrıntılı olarak açıklayacağım. Foça için, işi sadece proje üretmek olan bir AR-GE grubu oluşturuyoruz. Bu projelerin gerçekleşmesi için başta Fogiad olmak üzere tüm STK’lardan katkı ve destek istiyoruz.” dedi.

Altan Öztürk, Osman Mert’e, ziyaretin anısına “Atatürk’e Çorum Meydan Kahvesinde ayran ikram edilen bardağın” bir benzerini takdim etti.



Seyfi GÜL







Okunma: 2640
Okunma: 2640












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)