ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
MHP İlçe Başkanı İspirli “Foça’yı önümüzdeki 50 yıla hazırlayacağız”

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 23.1.2013    

MHP İlçe Başkanı İspirli “Foça’yı önümüzdeki 50 yıla hazırlayacağız”



Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Foça İlçe Başkanı Hanifi İspirli, 22 Ocak 2013 Salı günü düzenlediği basın toplantısında partisinin Foça ve yerel seçimlerle ilgili çalışmaları konusunda bilgiler verdi. İspirli tek hedeflerinin projelerine de ad olan “Cennet Foça” olduğunu vurguladı.

2014 yılı Mart ayında yapılacak seçimler için altı aydır yoğun bir çalışmanın içinde olduklarını, “Cennet Foça” projesini hayata geçirecek vizyonu, bilgisi ve tecrübesi olan bir ekip hazırladıklarını, Foça kamuoyunda gerekli sempati ve ilgiyi oluşturmaya başlayan projenin, genel merkez ve İzmir İl Teşkilatı’nca da desteklenerek Foça'ya özel bir önem verildiğini anlatan İspirli, “Foça'yı önümüzdeki 50 yıla hazırlayacak, tekrar ülkemizin turizm ve yaşam cennetlerinden biri olmasını sağlayacağız” şeklinde konuştu.

BELEDİYE BAŞKANLIĞI’NA ADAYLIĞIM ŞİMDİLİK SÖZKONUSU DEĞİL

İlçe başkanı olarak kendisinin Belediye Başkanlığı’na adaylığının şimdilik söz konusu olmadığını, Foça'da yaşayan her kesimin bu proje içinde yer almasını istediklerini, adaylık için koşulsuz ve önyargısız olarak gelecek her kişi ve düşünceye kapılarını ve gönüllerini açtıklarını ve MHP sıcaklığı ile kucaklayacaklarını belirten Hanifi İspirli’nin açıklamalarından satır başları şöyle:

TEK HEDEFİMİZ CENNET FOÇA

“Tek hedefimiz Cennet Foça'dır. Belediyecilikte yeni bir yönetim şekli hazırlamaktayız. İçine kapanık, ayrımcı, şeffaf olmayan, üretmeyen yönetim Foça'yı yaşanması güç bir yer haline getirdi. Foça’nın var olan değerleri yok olmaya yüz tutmuştur."Ne olacak Foça'nın hali" yerine "Foça nasıl yıldız olacak " sorusuna cevap aramaktayız. 30 yıllık kişilere bağlı seçim dönemini kapatacak, Foça’nın geleceğini kurgulayan uzman bir ekiple seçmenin oyuna talip olacağız. Başkan ve belediye meclis üyeliği adaylarımızda, Foça’nın ana sorunlarını çözebilmek için mimari, sit, balıkçılık, hayvancılık ve tarım konularında ehil insan olma kriterlerini arayacağız.”

ÖRNEK BELEDİYELERİMİZ VAR

“Partili örnek belediyelerimiz var. Bir zamanlar çöp kamyonuna mazot koyamayan Fethiye Belediyesi bugün devletten bir kuruş almadan büyük işlere imza atıyor. Yine bir zamanlar Kemer, Alaçatı, Çeşme Belediye başkanlarının “Turizmde hedefimiz Foça’ya yetişmek” gibi sözleri var. Bugün Foça Belediyesi çok geride kalmıştır. Foça’ya değil şahıslara hizmet etmektedir”

SANAYİ SİTESİNİN PARASI GERİ GÖNDERİLDİ

“2000 yılında dönemin Sanayi ve Ticaret Bakanı MHP’li Ahmet Kenan Tanrıkulu tarafından Foça sanayi sitesi yapılsın diye projesini ve parasını gönderiyor. MHP’li bakan gönderdi diye o para kullanılmıyor ve geri gidiyor”

NE YAPIP EDİP KANALİZASYON SORUNUNU ÇÖZECEĞİZ

“Kanalizasyon sorunu büyük bir sorun. Kent girişindeki olumsuz görüntüler, pazaryeri, garaj hemen halledilmesi gereken sorunlar. Bunları ne yapıp edip acilen çözeceğiz. Sit alanı diyoruz bir şey yapamıyoruz, ama çıkan hiçbir tarihi eseri de Foça’da göremiyoruz. Hani burada bir müze var mı?”

YATIRIMCI BELEDİYE ENGEL ÇIKARIYOR DİYE GELMİYOR

“Gelen yatırımcı “belediye önümüze bir sürü engel çıkarıyor” diyerek bir daha gelmiyor. Yatırımcının kaçış nedenlerini ortadan kaldıracağız”



YENİ KADIN KOLLARI BAŞKANI OKŞAN YILMAZ

Hanifi İspirli’nin; İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Çayırlı’nın geçirdiği rahatsızlık ve yaşadığı sağlık problemleri nedeniyle görevinden affını istediğini, kendisine yaptığı görevler için teşekkür ettiklerini ve ilçe yönetimi olarak bu göreve Okşan Yılmaz’ın getirilmesini kararlaştırdıklarını açıklamasıyla basın toplantısı sona erdi.

Seyfi GÜL







Okunma: 2765
Okunma: 2765












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)