ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foça Genç İşadamları’ndan anayasa değişikliğine destek

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 20.1.2013    

Foça Genç İşadamları’ndan anayasa değişikliğine destek



Foça Genç İşadamları Derneği Başkanı Altan Öztürk ve bazı yönetim kurulu üyeleri Ak Parti Foça İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

Ak Parti Foça İlçe Başkanı Av. Kadir Özgirgin tarafından ağırlanan heyet Foça ve güncel konular hakkında görüşlerini aktardı.

İstikrarı arttırma, sivilleşme ve demokratik bir toplum olma yolunda anayasanın değişmesi gerektiğine inandıklarını, hem Türkiye hem de İzmir adına yapılacak çalışmalarda gönüllü olarak yer almak istediğini belirten FOGİAD Başkanı Altan Öztürk, “Güzel ve güzide İzmir’imiz hizmete muhtaç. İnşallah daha önce olduğu gibi “ustalık döneminde” de İzmir’e destekler devam edecektir. Ülkemizde birçok parti var ve bu partiler halkın bir arada kalmasını sağlayarak demokrasinin sevk ve idaresini yapabilirler. Biz buna inanıyoruz. Gerekli düzenlemeler yapılırsa ülkemizin önü daha da açılacak ve daha güzel şeyler olacaktır. Türkiye adına yakışır güzel bir anayasa istiyoruz” dedi.

Ziyaret ve aktarılan görüşlerden dolayı memnuniyetini belirten Ak Parti Foça İlçe Başkanı Özgirgin çalışmayı ibadet saydıklarını ve kendilerine yüklenen misyonu yerine getirmeye çalıştıklarını söyledi. Kadir Özgirgin; “Hemşerilerimizin isteklerine karşılık verebilecek güzel hizmetler yapabilme adına gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz” dedi.

Altan Öztürk, Kadir Özgirgin’e ziyaretin anısına bir plaket takdim etti.

Seyfi GÜL







Okunma: 2500
Okunma: 2500












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)