ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Temad Yönetim Kurulu Foça Kaymakamını ziyaret etti

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 18.1.2013    

Temad Yönetim Kurulu Foça Kaymakamını ziyaret etti



Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Foça Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri Foça Kaymakamı Akın Karagöz’e nezaket ziyaretinde bulundu.

18 Ocak 2013 Cuma günü gerçekleşen ziyarette; bir süre önce vekaleten Foça’ya atanan Kaymakam Akın Karagöz’ü yeni görevi dolayısıyla kutlayan TEMAD Foça Şube Başkanı Şeref Alkoç dernek ve yerel sorunlar hakkında da kendisini bilgilendirdi.

Foça Gazisi Emekli Astsubay Ali Ceylan’ı hastane de ziyaret ettiğini, taburcu olmasından ve sağlığının giderek normale dönmesinden büyük memnuniyet duyduğunu belirten Kaymakam Akın Karagöz diğer Foça gazisi Muharrem Ünal ile birlikte durumlarını yakınen takip ettiğini söyledi.

Akın Karagöz; “Kaymakamlık, vakıf olanakları ve mevzuat dahilinde her iki gazimizin de mağduriyetlerini asgari düzeye indirmek için gayret sarf ediyoruz. Temad mensuplarının da sorunlarını bu vesileyle öğrenmiş oldum. Her konuda Sivil Toplum Kuruluşlarıyla iletişim halindeyiz. Sizin gibi kuruluşlar bizlere görevimizi ifa sırasında yardımcı ve yön gösterici katkılar sağlıyor. Ziyaretiniz için teşekkür ederim” dedi.

Seyfi GÜL







Okunma: 2618
Okunma: 2618












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)