ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Çalışan Gazeteciler Günü’ne Demirağ ve Özgirgin’den kutlama

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 12.1.2013    

Çalışan Gazeteciler Günü’ne Demirağ ve Özgirgin’den kutlama



10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde Foçalı basın mensupları Belediye Başkanı Gökhan Demirağ ve AK Parti Foça İlçe Başkanı Kadir Özgirgin tarafından hatırlanarak kutlandı.

Gökhan Demirağ gün dolayısıyla yayınladığı mesajında “Basın çalışanlarının haklarını düzenleyen yasanın yürürlüğe girmesinin 52. yıl dönümünde; ‘‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’’nü yürekten kutluyorum. Tüm basın mensuplarımıza çalışmalarında başarılar diliyor, saygılarımı sunuyorum." ifadelerine yer verdi. Demirağ; Bağarası Reha Midilli Öğrenci Yurdu’nun resmi açılış töreninde yaptığı konuşmanın bir bölümünde Çalışan Gazeteciler Günü’ne vurgu yaparken, gün içinde de basın mensuplarını telefonla tek tek arayarak kutladı.

Yeni Asır ve Turkuvaz Grubu temsilcisi Servet Vural, Anadolu Ajansı ve TRT Temsilcisi Şükrü Ercamat ve Doğan Haber Ajansı Temsilcisi Seyfi Gül ile bir araya gelen Ak Parti Foça İlçe Başkanı Av.Kadir Özgirgin de gün dolayısıyla tebriklerini iletti. “Basın ahlak ilkelerine bağlı, tarafsız ve objektif habercilik yolunda çalışmalarınızda başarılar dilerim.” şeklinde konuşan Özgirgin günün anısına birer ajanda ve flash bellek hediye etti.

Seyfi GÜL







Okunma: 2432
Okunma: 2432












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)