ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foça yolunda zincirleme trafik kazası bir ölü 2 yaralı

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 11.1.2013    

Foça yolunda zincirleme trafik kazası bir ölü 2 yaralı



İzmir Çanakkale Karayolu’nun Foça sapağının altıncı kilometresinde 11 Ocak 2013 Cuma günü saat 13.00 dolayında meydana gelen trafik kazasında bir kişi öldü iki kişi yaralandı.

Taş Bar olarak bilinen mevkiin yakınlarında meydana gelen kazada üç araç birbirine girdi.

Görgü tanıklarının ifadesine göre; İzmir’den Foça yönüne gelen Muzaffer Aslan(56) yönetimindeki 10 TE 536 plakalı otomobil yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda bilinmeyen bir nedenle döne döne karşı şeride geçti. Bu sırada karşı şeritte seyahat halinde bulunan Dr. Cemal Ünsal (60)yönetimindeki 35 FA 3374 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın şiddetiyle savrulan araç arkasında bulunan Hasan Boğa(32) yönetimindeki 35 MDY 52 plakalı Foça Belediyesi’ne ait minibüsle bir kez daha çarpıştı.



Yol kenarındaki toprak zeminde takla atarak durabilen araçta sıkışan Muzaffer Aslan olay yerine gelen Foça İtfaiye Grubu AKS ekibi tarafından çıkarılarak ağır yaralı olarak ambulansla Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Foça 2 Nolu Bağarası Aile Sağlığı Merkezi’nde görevli olan Dr. Cemal Ünsal’ın hafif yaralı olduğu, araçta, yanında bulunan eşi Şenay Ünsal(49)’ın kolunun kırıldığı ve Menemen Devlet Hastanesi’ne kaldırıldıkları, diğer araçta bulunan Hasan Boğa’nın ise kazayı yara almadan atlattığı öğrenildi.

Kazayla ilgili olarak Aliağa Jandarma Komutanlığı Helvacı Jandarma Karakoluna bağlı yol trafik ekipleri tarafından soruşturma başlatıldı.

Seyfi GÜL







Okunma: 4736
Okunma: 4736












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)