ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foça’da kan bağışına bayanlardan yoğun ilgi

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 9.1.2013    

Foça’da kan bağışına bayanlardan yoğun ilgi



9 Ocak 2013 Çarşamba günü gönüllü vatandaşlardan kan toplamak için Foça’ya gelen Kızılay ekibine çok sayıda bayan da kan bağışında bulundu.

1 doktor, 3 flebotomist, 1 destek personeli ile hizmet veren ekibe Foça Toplum Destekli Polis Amirliği personeli de hem kan bağışında bulunarak, hem de kan bağış işlemlerinde yardımcı olarak destek verdi.



Kızılay ekip başkanı Dr. Gökhan Şahin Foçalı vatandaşların bağış konusunda çok istekli, işlemler konusunda anlayışlı ve kibar olarak niteleyerek teşekkür etti.

11.00 ila 17.00 saatleri arasında Foça Belediyesi Çok Amaçlı Salonu’nda 32 ünite kan aldıklarını, bununda önemli bir bölümünün bayanlardan olduğunu belirten Dr. Şahin sağlıklı tüm vatandaşları kan bağışında bulunarak gelecek günlere yatırım yapmaya çağırdı.

Dr.Gökhan Şahin; “Periyodik olarak geldiğimiz Foça’da kışın günlük ortalama 30 ünite kan alıyoruz. Bu mevsim itibariyle gayet iyi bir rakam. Biz terör ve afetlerle her an yüz yüze gelinebilen bir ülkede yaşıyoruz. Bu nedenle her an hepimizin kana ihtiyacı olabilir. Tek kaynak insan ve vücut bunu yerine koyabiliyor. Unutmayalım bir bağışçı üç kişiye hayat veriyor. Sağlıklı tüm vatandaşlarımızı kan bağışlamaya davet ediyorum.” dedi.



Seyfi GÜL







Okunma: 2916
Okunma: 2916












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)