ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Başkan Tartan: “Geçmiş yılları aratmayan; huzur, mutluluk, sağlık dolu bir yıl diliyorum”

   .:: Duyurular, Haberler



  Yayın Tarihi: 31.12.2011    

Başkan Tartan: “Geçmiş yılları aratmayan; huzur, mutluluk, sağlık dolu bir yıl diliyorum”



Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan vefa dolu geçen bir yılın ardından Konak’ın gülen yüzünü oluşturan İzmirliler için yılbaşı kutlamalarında Konak Belediyesi Semt Merkezi kursiyerleri, eğitmenleri, Konak Belediyesi Türk Halk Müziği, Sanat Müziği, Klasik Musiki, Çocuk Koroları ve belediye personeliyle bir araya geldi. Dayanışma, sevgi, dostluk ve beraberliğin öne çıktığı kutlamalar üç gün boyunca, farklı yerlerde düzenlenen etkinliklerle gerçekleşti.

Korolara müzik ziyafeti

Konak Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, Klasik Türk Müziği Korosu, Çağdaş Emekliler Korosu, Ege Çağdaş Oda Korosu, Çocuk Korosu şef ve koristleri, Konak Belediyesi Fuar Evlendirme Dairesi Fuaye’de yılbaşı kutlamasında buluştu. Çağdaş Yaylı Grubu’nun şarkıları eşliğinde dans eden koristler bu defa kendileri için verilen konseri dinlediler. 2011’in yorgunluğunun atıldığı yılbaşı kutlamasına Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan da eşlik etti. Acıların daha az; mutlulukların daha çok olduğu bir yıl dileyen Başkan Tartan, “ İzmir her zaman olduğu gibi Türkiye’ye umut mesajları verecek” dedi.

Konak Halk Üniversitesi’nde yeni yıl coşkusu

Konak Belediyesi semt merkezlerinde düzenlenen kurslara katılan kursiyerler ve kurs öğretmenleri de yeni yıla Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan’la birlikte girdi. Dr. Selahattin Akçiçek Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşen yılbaşı kutlamasına Kübalı grup ‘Havana Salsa’ damgasını vurdu. Müge Ökten’in de sahne almasıyla eğlencenin doruğa çıktığı kutlamalar Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan tarafından düzenlenen ve Emre Şimşekyay Fasıl Grubu’nun eşlik ettiği yılbaşı yemeğiyle taçlandı. Göreve geldikleri günden beri her çalışmanın odağına ‘önce insan’ felsefesini koyduklarını belirten Başkan Tartan, “Sizler bizim en yakın dostlarımızsınız. Birbirimize verdiğimiz değeri, sevgiyi, saygıyı 2012 boyunca daha çok yaşamayı diliyorum” dedi.

“Bizler kocaman bir aileyiz ve bu ailenin temel yapı taşı sizlersiniz”

Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, Dr. Selahattin Akçiçek Kültür ve Sanat Merkezi’nde yılbaşı kutlamaları için belediye çalışanlarıyla bir araya geldi. Grup Omnitone’un sahne aldığı kutlamada belediye personeli bir yılın yorgunluğunu şarkılar söyleyerek attı. 2011’in acı, tatlı, hüzünlü, sevinçli her şeyiyle geride kaldığını ve 2012’yi umutla karşıladıklarını söyleyen Başkan Tartan şöyle konuştu:

“Biz İzmir’in gülen yüzü Konak’ı belediye çalışanlarımız, semt merkezlerindeki kadınlarımız, çocuklarımız, kültür merkezlerimizdeki korolarımız, muhtarlarımız, esnafımız, kısacası Konak’ta yaşayan her vatandaşımızla birlikte oluşturduk. ‘Önce insan’ diyerek, her işe sevgiyle başlayarak, hep birlikte büyük bir aile olduk. Bizler kocaman bir aileyiz ve bu ailenin yapıtaşları sizlersiniz. Beraberliğimizin gücü dayanışma, sevgi, insana verilen değer, hoşgörü ve vefanın en güzel sonucudur. Yüzünüzden gülümseme, yüreğinizden sevgi eksik olmasın.”

Konak’ta yılbaşı kutlamaları Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan’ın da katılımıyla coşku içinde geçti. 3 bin kişilik kutlamalarda sevgi, barış, dayanışma, beraberlik ve vefa ön plana çıktı. Konak Belediyesi çalışanları, semt merkezleri kursiyerleri, eğitmenleri ve Konaklı sanatçıların bir araya geldiği Konak Belediyesi koristleri takvim, ajanda, nazarlık, kaşkol gibi yılbaşı hediyelerini renkli Konak Belediyesi çantalarıyla aldılar.






Okunma: 1078
Okunma: 1078












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)