ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Zübeyde Hanım Huzurevi sakinleri yeni yıla erken girdi

   .:: Duyurular, Haberler



  Yayın Tarihi: 31.12.2011    

Zübeyde Hanım Huzurevi sakinleri yeni yıla erken girdi



Karşıyaka Belediyesi Zübeyde Hanım Huzurevi sakinleri, 2012 yılına belediyenin düzenlediği özel bir programla erken merhaba derken unutulmaz bir gün yaşadı.

Belediye Başkanı Cevat Durak’ın eşi Birsen Durak’ın da huzurevi sakinlerini yalnız bırakmadığı özel günde şarkılar söylendi, pastalar kesildi, hediyeler dağıtıldı.

Birsen Durak, huzurevi sakinlerine yönelik yaptığı konuşmada “Hepinizin ellerinden öpüyorum. Sağlıklı, nice, mutlu, huzurlu yıllar diliyorum” dedi. Yaşlılarla tek tek ilgilenen Birsen Durak, Onların hatırlarını da sordu. Huzurevi Müdürü Gülçin Halatçı da Birsen Durak’a ve Karşıyaka Belediyesi’ne verdiği katkı nedeniyle teşekkür etti.

Karşıyaka Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Ayfer Çalışkan huzurevi sakinlerinin yeni yılını kutlarken “Her zaman yanınızda olmaya devam edeceğiz. Başkanım Cevat Durak da sizlerin yeni yılını kutluyor ve sevgilerini yolladı” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından sazlı sözlü başlayan yeni yıl eğlencesinde Karşıyaka Belediyesi Konservatuvar Müdürlüğü Türk Sanat Müziği sanatçısı Seher Önal eşliğinde hep bir ağızdan birbirinden güzel ve unutulmaz şarkılar seslendirildi. Şarkılara Birsen Durak da katıldı.

Sanatçı Seher Önal’a klarnetiyle Çetin Doğan ve kanunda Kadir Kısaoğlu eşlik etti.

Karşıyaka Belediyesi’ne ait altı Kadın Danışma Merkezi ile Çocukları Koruma Vakfı’nın (ÇOKOV) şal, çorap ve çamaşırdan oluşan hediye paketleri huzurevi sakinlerine hediye edildi.






Okunma: 1445
Okunma: 1445












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)