ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Güzelbahçe’de üçüncü noel kermesi

   .:: Duyurular, Haberler



  Yayın Tarihi: 24.11.2010    

Güzelbahçe’de üçüncü noel kermesi



Güzelbahçe Noel Kermesi Grubu'nun noel kermesi çağrısı:

"Üç yıl önce geleneksel bir noel kermesi düzenlemek adına, Türkler’den ve Almanlar’dan oluşan bir grup biraraya gelmiştir.

Dileğimiz, bir noel kermesinin geleneğini, ortamını ve keyfini Türkiye’de de yaşamak ve elde edilen gelir ile yoksul çocuklara yardım etmek idi.

Arzumuzu gerçekleştirmek adına Güzelbahçe’ye karar kılmamız için birçok neden vardı. Burada bir Alman Okulu, Alman Anaokulu, Bruni Stroh’un yaz okulu, Flörsheim ile kardeş şehir projesi, küçük çaplı bir Alman kolonisi ve Almanya’dan memleketlerine dönmüş, Almanca konuşan birçok Türk bulunuyor.

Etkinliğimizi düzenleyebilmemiz için bizlere amfi tiyatro’yu ücretsiz olarak sunan Güzelbahçe Belediyesi’nin desteği ile, birinci noel kermesinde bile büyük bir başarıya imza attık. Elde ettiğimiz gelir ile, Güzelbahçe Yelki ve Çamlı’da bulunan iki ilkokula, derslerde ve etkinliklerde kullanabilecekleri teknik aletler, Çiğli’de bulunan bir özürlüler okuluna ise elektrikli aletler ve erzak alabildik.

Geçen yıl, aynı zamanda Kemeraltı’nda bulunan ve yoksul çocuklara her türlü yardım eli uzatan „Bizim Ev“ e, sokak çocukları yararına destekte bulunabildik. Yardımlarımızda özellikle ayakkabı, ceket ve okul kıyafetlerine odaklanıyoruz.

Bu arada, kurucu üyelerimizden ikisi Almanya’ya döndü ve oradan da büyük destek sağlamaya devam ediyorlar. Burada kalan bizler, bu yıl da yine başarılı olabilmek ve birçok mutlu minik gözler görebilmek adına, planlar ve oraganizasyonlar yapmaktayız.

Bu yılki noel kermesimiz, 27 Kasım 2010 Cumartesi günü, saat 12:00 itibariyle Güzelbahçe amfi tiyatrosunda düzenlenecek. Ziyaretiniz bizleri son derece mutlu edecektir.

Sevgiyle,
Güzelbahçe Noel Kermesi Grubu"






Okunma: 1656
Okunma: 1656












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)