ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foça Belediyesi standı ‘Travel Turkey’in ilgi odaklarından biri oldu

   .:: Duyurular, Haberler



  Yayın Tarihi: 13.12.2015    

Foça Belediyesi standı ‘Travel Turkey’in ilgi odaklarından biri oldu



Asırlar boyunca çeşitli medeniyetlere şahitlik eden ve kalesi ile iki yıl önce Birleşmiş Milletler (BM) Bilim Eğitim ve Kültür Teşkilatı’nın (UNESCO) Dünya Kültür Mirası geçici listesine giren Foça’nın turistik ve kültürel değerleri; bu yıl 9’uncusu düzenlenen ‘Travel Turkey İzmir’ Turizm Fuar ve Kongresi’nde tanıtılıyor.

Foça Belediyesi personeli ile Foça İlçe Turizm Müdürlüğü, Dokuz Eylül Üniversitesi Reha Midilli Foça Turizm Fakültesi, Foça Turizmciler, Yatırımcılar ve Esnaf Derneği ve Foça Yeryüzü Pazarı-Slow Food Foça Zeytindalı Birliği yetkilileri, fuara katılan turizm profesyonellerine ve ziyaretçilerine ilçe hakkında detaylı bilgiler aktarıyor.

Organizasyonun ilçe tanıtımına olumlu katkılar yapacağını belirten Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, “Foça’yı henüz keşfetmemiş dostlarımızı, tarihi ve doğal güzelliklerle dolu ilçemizi ziyaret etmeye, bizimle birlikte bu güzellikleri yaşamaya çağırıyoruz” dedi.

10 - 13 Aralık 2015 tarihleri arasında düzenlenen ‘Travel Turkey İzmir’ Gaziemir’deki Fuar İzmir’de gerçekleşiyor. Geçtiğimiz yıllarda, ciddi katılımcı ve ziyaretçi sayılarına imza atarak dikkatleri üzerine toplayan organizasyona bu yıl, 30 ülkeden 902 firma katılıyor.






Okunma: 1352
Okunma: 1352












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)