ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foça El Emeği Takı Grubu’nun el emeği eserleri, göz kamaştırdı

   .:: Duyurular, Haberler



  Yayın Tarihi: 5.8.2015    

Foça El Emeği Takı Grubu’nun el emeği eserleri, göz kamaştırdı



Foça El Emeği Takı Grubu’nun 6. Geleneksel Takı Sergisi, 3 Ağustos Pazartesi günü açıldı. Foça Belediyesi Sosyal Tesisi’nde yapılan açılışa, Foça Kaymakamı Niyazi Ulugölge de katıldı.

Sergi hakkında bilgi veren Foça El Emeği Takı Grubu sözcüsü-eğitmeni Yasemin Uzunöner; “Foça’yı el emeği takı ürünleri ile de gündeme getirebilmek ve aile bütçelerine katkı sağlamak amacıyla altı yıldır çalışmalar yapıyoruz.

Genellikle tek renk, tek model tarzında, sahil taşlarından seçtiklerimizle, tüm takı tekniklerini kullanıyor; modayı takip ediyor, özenle ve titizlikle araştırmalar yaparak çalışıyor ve özel tasarımlar ortaya çıkarıyoruz.

6. sergimizin de, izleyenlerin göz zevkini ve yüreğini dolduracağına inanıyoruz. Çalıştığımız 450 adet takıdan seçmekte zorlandığımız, 319 adet kolye ve çeşitli modellerde bileklikler, küpeler ve kemerler ile bu anlamlı sergiyi sunmaktan büyük heyecan, mutluluk duyuyoruz.

El Emeği Takı Grubu’muza, sergi alanı sağlayan Foça Belediye Başkanımız Sayın Gökhan Demirağ’a çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Takı sergisinde; Dilek Demir, Manolya Sucukçu, Bedriye Demirci, Zehra Özdirim, Ayşe Cömert, Nurcan Alp, Gülşen Paşin ve Yasemin Uzunöner’in eserleri beğeniye sunuluyor.

9 Ağustos 2015, Pazar gününe dek, 11.00-23.00 saatleri arasında gezilebilecek.






Okunma: 1261
Okunma: 1261












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)