ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Aliağa'da açık havada sinema günleri

   .:: Duyurular, Haberler



  Yayın Tarihi: 14.7.2015    

Aliağa'da açık havada sinema günleri



Aliağa Belediyesi'nin kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında hazırladığı 'Ücretsiz Sinema Günleri' 20 Temmuz Pazartesi günü başlıyor. Buna göre Aliağalı sinemaseverler, 14 gün olarak planlanan etkinlik süresince beyaz perdeden seçme filmleri her akşam saat 21.30'dan itibaren ücretsiz olarak izleyebilecek. 7'den 70'e tüm vatandaşların aileleriyle birlikte keyifli zamanlar geçireceği sinema gösterimleri Aliağa Belediyesi Açıkhava Tiyatrosu'nda gerçekleştirilecek.

Aliağa'da unutulmaya yüz tutan açık havada sinema günlerini yeniden canlandırmak için harekete geçen Aliağa Belediyesi, vizyona girdiğinde ses getiren ve izlenme rekorları kıran filmleri açık havada gösterime sunarak Aliağalı sinemaseverlere nostalji yaşatacak.

Son hazırlıkları yapılan etkinlikte minik izleyicileri de unutmayan Aliağa Belediyesi, Sinema Günleri'nin tek çocuk filmi olan 'Kikoriki: Yenilmez Takım' adlı animasyon filmini de çocuklar ile buluşturacak. Kikoriki adasının sevimli sakinlerinin, teknoloji tarafından bozulmamış cennetlerinden ayrılıp gittikleri büyük şehirde giriştikleri maceraları anlatan film, 26 Temmuz Pazar günü gösterimde olacak.

Bir zamanların eski yazlık sinema eğlencesini aratmayacak lezzette çok özel bir etkinlik hazırladıklarını belirten Aliağa Belediyesi Kültür Sanat Danışmanı Volkan Severcan, "Uzun zamandır sinema ile ilgili çok fazla istek olduğunu gördük. 20 Temmuz'dan 2 Ağustos'a kadar Açıkhava Tiyatrosu’nda gerçekleştireceğimiz, Açıkhava Sinema Günleri’miz başlayacak. Birbirinden özel filmleri 14 gün boyunca Açıkhava Tiyatrosu'nda izlemenin keyfini yaşayacağız" diyerek herkesi ücretsiz Sinema Günleri'ne davet etti.

Program

20 Temmuz –Kabadayı

21 Temmuz - Maskeli Beşler: Irak

22 Temmuz - Çanakkale 1915,

23 Temmuz - The Expendables 3 ( Cehennem Melekleri 3 )

24 Temmuz - Righteous Kill (Orijinal Cinayet(ler)

25 Temmuz - 16 Blocks ( 16 Blok )

26 Temmuz - Kikoriki (Yenilmez Takımı)

27 Temmuz - Anadolu Kartalları

28 Temmuz - Av Mevsimi

29 Temmuz -Çalgı Çengi

30 Temmuz - Ip Man 2

31 Temmuz - The 9th Company ( 9 Rota )

01 Ağustos - A.R.O.G,

02 Ağustos - Hababam Sınıfı Askerde






Okunma: 1047
Okunma: 1047












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)