ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foça Belediyesi Halk Masası Foça Demokrasi Meydanı’nda açıldı

   .:: Duyurular, Haberler



  Yayın Tarihi: 12.7.2015    

Foça Belediyesi Halk Masası Foça Demokrasi Meydanı’nda açıldı



Foça Belediyesi, ilçeye gelen misafirlere Foça’nın daha aktif bir tanıtımını yapmak ve vatandaşlardan gelen istek ve önerileri değerlendirmek amacıyla, Foça Demokrasi Meydanı’nda “Halk Masası-Tanıtım Stantı” oluşturdu.

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ da, yine bu stantta, vatandaşların istek ve önerilerini değerlendirecek. Türkiye’de belki de ilk defa görülebilecek bir uygulama ile Başkan Demirağ, belirli zaman dilimlerinde, bürokratları ile birlikte vatandaşlarla bir araya gelecek.

Foça Demokrasi Meydanı’ndaki Halk Masası, henüz çok yeni kurulmasına karşın çok olumlu eleştiriler aldı. Foçalılar, bu gelişmeyi memnuniyetle karşıladı.

Stantı, halkla sohbet günleri yaparak değerlendirmek, festival, fuar ve benzeri etkinliklerde tanıtım için kullanmak üzere tasarladıklarını belirten Başkan Gökhan Demirağ; “Özellikle Halkla İlişkiler Birimi personelimiz halkımızın isteklerini dinleyecek ve değerlendirecekler. Haftanın tüm günlerinde ve hemen hemen tüm saatlerinde burada görevli bir personelimiz olacak. Umarım; Foça’ya gelenlere ilçemizi tanıtma noktasında da çok faydalı oluruz, halkımızın sorunlarını onlarla iç içe ve çok yakınen dinleriz. Tüm vatandaşlarımızı stantımıza bekliyoruz” dedi.






Okunma: 858
Okunma: 858












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)