ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foça Belediye Spor U 19’ları 1. Amatör Lig’de

   .:: Duyurular, Haberler



  Yayın Tarihi: 24.6.2015    

Foça Belediye Spor U 19’ları 1. Amatör Lig’de



Foça Belediye Spor U 19 futbol takımı, play-off maçında Ödemiş Gençlik Spor’u 4-0 yenerek, 1. Amatör Lig’e yükseldi. Foça Belediye Spor’a şampiyonluk kupasını, İzmir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Sekreteri Kadir Akbulut verdi.

Şampiyon gençleri başarılarından dolayı tebrik eden Foça Belediye Spor Kulübü Başkanı Gökhan Demirağ, “Sağlıklı nesil sporla bütünleştiği zaman, sağlıklı toplumları oluşturur. Spora ve sporcuya verdiğimiz önem devam edecektir. Genç sporcularımıza ve antrenörlerimize bizlere yeni bir sevinç yaşattıkları için çok teşekkür ediyorum. Gençlerimizle gurur duyuyoruz. İzmir futbolunun yükselen yıldızı Foça Belediye Spor altyapısını, umuyorum ki başarılarına yeni ve daha büyük zaferleri de ekleyecektir” dedi.

Foça Belediye Spor, Ödemiş Gençlik Spor maçına; Fırat Turguttekin, Hanefi Kaya, Barkın Kuru, Talip Yılmaz (k), Alpay Koldaş, Evren Şentürk, Batuhan Ağıl, Oğuz Acar, Salih Özgür, Umut Koç ve Tezcan Erdoğan’dan oluşan onbiri ile başladı.

Maçın başından sonuna dek rakibine üstünlük kuran Foça Belediye Spor, 12. Dakikada Umut ve 35. dakikada Talip’in attığı gollerle ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı. 52. dakikada Barkın skoru 3-0’a getirdi, 68. dakikada Evren maçın skorunu tayin etti: Foça Belediye Spor 4 - Ödemiş Gençlik Spor 0

Bu sezon, İzmir 2. Amatör Ligi’nde mücadele eden Foça Belediye Spor U 19’ları, oynadığı 10 maçta yenilgi yüzü görmeden 1. grup şampiyonu olmuş, attığı 54 gole karşın kalesinde sadece 10 gol görmüştü.

Foça Belediye Spor Antrenörü Engin Kale maçın ardından yaptığı değerlendirmede; “Geçlerimizi kutluyoruz. Bu genç kardeşlerimiz yaklaşık; 8,9,10,14 yaşlarından beri bizimle birlikte çalışıyorlar. Başarıya alışkın bir gençlik, bu gençlik. Bugün de başarılarına bir yenisini daha eklediler. Hepsini kutluyorum. Önümüzdeki sezonda da inşallah; hem A Takım olarak Süper Amatör Lig’de başarılı olmayı hem de U 19 1. Amatör Lig’inde başarılı olup Türkiye Finaleri’nde iyi bir derece yapmayı hedefliyoruz. Gelecek sezon şimdiden kulübümüze hayırlı olsun” dedi.






Okunma: 830
Okunma: 830












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)