ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foça Belediye Spor U 19’lar şampiyon oldu

   .:: Duyurular, Haberler



  Yayın Tarihi: 7.6.2015    

Foça Belediye Spor U 19’lar şampiyon oldu



İzmir 2. Amatör Ligi’nde mücadele eden Foça Belediye Spor U 19 Futbol Takımı, 10 maçta kazandığı 30 puanla, hiç yenilmeden 1. Grup Şampiyonu oldu. Foça Belediye Spor son maçında karşılaştığı grup ikincisi rakibi Çandarlı Belediye Spor’u 9-0 yendi.

Foça Belediye Spor U 19’ları bu sonuçla, play-off maçı oynama hakkı kazandı. Foça Belediye Spor’un play-off maçındaki rakibi, İzmir Amatör Kulüpler Federasyonu tarafından 17 Haziran Çarşamba günü çekilecek kura ile belirlenecek. Play-off’taki rakip, 11 grupta oynanan İzmir 2. Amatör Ligi’ni 2. sırada tamamlayan takımlardan biri olacak. Foça Belediye Spor U 19’ları bu maçı kazanması halinde 1. Amatör Lig’e yükselecek. Play-off maçı ise büyük olasılıkla, 20 Haziran Cumartesi günü oynanacak.

Grup şampiyonluğunu iki hafta önce garantileyen Foça Belediye Spor son maçında karşılaştığı grup ikincisi rakibi Çandarlı Belediye Spor’u 9-0 gibi farklı bir skorla mağlup etmeyi başarıp, puan farkını 10’a çıkardı.

Foça Belediyesi Yenifoça Sedat Avcı Sahası’nda oynanan maçın tamamında üstün olan taraf skordan da anlaşılacağı üzere Foça Belediye Spor U 19’larıydı. Foça Belediye Sporlu Alpay toplam 3 gol atarken, 86. dakikada maçın 8. golünün sahibi Onur, rakibi ile girdiği sözlü tartışmanın ardından kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Maçın ilk yarısı Foça Belediye Spor U 19’larının 3-0 üstünlüğü ile tamamlandı. 17. dakikada Alpay’la başlayan gol yağmuru, 43. dakikada Evren ve 45. dakikada Umut’la devam etti.

62. dakikada Barkın, 72. dakikada yine Alpay, 73. dakikada Batuhan, 76. dakikada bir kez daha Alpay, 79. dakikada Onur ve 80. dakikada 9 numaralı formayı giyen Salih, Foça Belediye Spor’un 9. golünü kaydetti.

Foça Belediye Spor Antrenörü Engin Kale; “Bütün futbolcu kardeşlerimi kutluyorum. Aynı zamanda bu kardeşlerimiz, A Futbol Takımımızın oyuncuları da oldukları için onlarla ayrıca gurur duyuyorum. Hedefimiz play-off maçını kazanıp seneye U 19 1. Amatör Ligi’nde mücadele etmek ve Türkiye finallerine katılarak derece yapmak. Aynı performansı A Futbol Takımımızda da bekliyoruz. Hepsiyle gurur duyuyor, hepsine çok teşekkür ediyorum” dedi.






Okunma: 845
Okunma: 845












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)